Lähihoitaja, kotihoito, Valkeakoski

Hakuaika päättyy  31.5.2024 23:59

Hei lähihoitaja, onko kotihoito sinulla lähellä sydäntä? Haemme asiakaslähtöisestä hoitotyöstä innostuneita lähihoitajia vakituisiin tehtäviin. Tule tekemään tärkeää asiakastyötä kotihoitoon Valkeakoskelle!

Valkeakosken kotihoidossa tuemme asiakkaitamme elämään oman näköistänsä elämää ja mahdollistamme arjessa selviytymisen kotona mahdollisimman pitkään. Panostamme hyvinvointiteknologian käyttöönottoon osana kotihoidon palveluita. Toimit kotihoidon hoitotyön asiantuntijana ja vastaat asiakkaiden hoidon suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista. Työsi on monipuolista, vastuullista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, jossa keskeistä on asiakkaiden laadukas hoito. Työskentely tapahtuu asiakkaiden kodeissa sekä itsenäisesti, että parityönä. Työtä tehdään yhteistyössä asiakkaan, läheisten ja moniammatillisen tiimin kanssa.

Voit tutustua toimintaamme Pirkanmaan hyvinvointialueen Instagramissa: https://www.instagram.com/pirkanmaanhyvinvointialue/reel/C5kTF2ot7AX/.

Tarjoamme sinulle ammatillisesti mielenkiintoisen tehtäväkuvan lisäksi mukavan ja monipuolisen työyhteisön. Arvostamme hyvää yhteishenkeä ja huumorintajua. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi ja pääset käyttämään hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja. Saat käyttöösi myös Pirkanmaan hyvinvointialueen kattavat henkilöstöedut. Tarjoamme henkilöstölle laajat työterveyshuollon palvelut, vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun, tyhy-toimintaa sekä Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan.

Jotta voimme valita sinut tehtävään, tulee sinun olla nimikesuojattu lähihoitaja tai suorittanut vastaavan sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon ja rekisteröitynyt Valviran ammattihenkilöstörekisteriin. Tehtävässä sinulla tulee olla hyväksytysti suoritettuna lääkehoidon verkkotesti (LOP, PKV, KIPU1). Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla heti työsuhteen alussa. Edellytämme B-luokan ajokorttia. Meillä on käytössämme useampi leasingauto sekä muutamia polkupyöriä.

Tehtävän aloitusajankohdasta sovimme kanssasi erikseen, ja tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika. Tehtävä on kokoaikainen ja työ on kaksivuorotyötä. Tehtävässä suositellaan vahvasti tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotesuojaa, ja valitun on esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukainen rikosrekisteriote.

Olisiko tämä sinun paikkasi? Kysy lisää Outilta tai Heidiltä, ja jätä hakemuksesi ilmoituksella olevan linkin kautta. Olemme haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin yhteydessä henkilökohtaisesti, joten pidäthän puhelimen lähelläsi. Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana, joten olethan nopea!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Outi Ojajärvi, outi.ojajarvi@pirha.fi ja palveluvastaava Heidi Isoaho, p. 040 335 7284 tai heidi.isoaho@pirha.fi.

Lisätietoa hakemisesta saat rekrytoinnista rekrytointi@pirha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!