test

Lähihoitaja Talvioon Forssaan

Hakuaika päättyy  2.5.2024 15:00

Tervetuloa yksikköömme rakentamaan asukkaillemme kodinomaista ja sujuvaa arkea!

Talvio on pieni ja viihtyisä yksikkö Heikanrinteen palvelukeskuksessa. Yksikkö tarjoaa ikäihmisten pitkäaikaista ympärivuorokautista palveluasumista ja meillä on 13 asukaspaikkaa. Tiimissämme työskentelee seitsemän lähihoitajaa, kaksi sairaanhoitajaa sekä hoiva-avustaja.

Etsimme tiimiimme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Toivomme että omaat hyvät työyhteisötaidot ja tiimityöskentely on sinulle luontevaa. Aiempi kokemus ikäihmisten parissa työskentelystä sekä kuntouttavan työotteen osaaminen katsotaan eduksi.

Yksikössämme lähihoitajan työtehtäviin kuuluu asukkaiden päivittäiseen hoitoon liittyvät tehtävät. Vastaat esimerkiksi asukkaiden lääkehoidosta, huolehdit hygieniasta sekä ravitsemuksesta. Lisäksi pääset huolehtimaan asukkaiden viihtyvyydestä ja virikkeistä. Käytössämme on Sävelsirkku viriketoiminnan sisältöpalvelu.

Haluaisitko tulla kanssamme tekemään tätä tärkeää ja vastuullista työtä? Jätä lyhyt vapaamuotoinen hakemus Kuntarekryn sähköisen hakulomakkeen kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä saat yksikön lähijohtaja Millalta, puh. 040 1842 191.

Tehtävän kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Edellytämme myös rekisteröitymistä sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lääkehoitoon osallistuminen edellyttää voimassa olevaa lääkehoitolupaa, jonka voit tarvittaessa päivittää tai suorittaa meillä työsuhteen alussa.

Oma Hämeellä saat käyttöösi myös laajalti työsuhde-etuja:

- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti
- Kattava koulutustarjonta

Tehtäväkohtainen palkka on 2433,97€/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Työ on kolmivuorotyötä. Valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote määräajassa.
Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.
Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kanta-hameen-hyvinvointialue/

Yhteystiedot

Milla Grefberg

Asumispalveluiden lähijohtaja

p. 040 1842 191

milla.grefberg@omahame.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Liity joukkoomme ja ole osa muutosta! Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutustu työnantajaan