test

Lähihoitaja, vuorotteluvapaa (kotihoidon varhaisen tuen palvelut, Laukaa)

Hakuaika päättyy  15.5.2024 15:45

Sykkiikö sydämesi ikääntyvien parissa työskentelylle? Haluatko olla mukana työssä, jossa tuetaan ikääntyvien omaishoitajaperheiden arkea?

Haemme kotihoidon varhaisen tuen palveluihin Laukaan alueelle vuorotteluvapaan sijaisuuteen

LÄHIHOITAJAA

Vuorotteluvapaan sijaisuus sijoittuu 29.7.24-24.1.2025 aikavälille (tai sopimuksen mukaan 180 päiväksi). Aloitusajankohta sovittavissa joustavasti.

Kotihoidon varhaisen tuen omaishoitajuutta tukevat palvelut on tarkoitettu omaishoitajien perheille, joissa apua ja hoivaa tarvitsevaa henkilöä hoidetaan kotona. Lähihoitajan työn tarkoituksena on kotiin annettavan vapaan mahdollistaminen omaishoitajalle. Työtehtäviisi asiakaskäynneillä kuuluvat henkilökohtainen hoiva- ja huolenpito, ruokailussa, liikkumisessa ja hygienian hoidossa avustaminen. Tuet asiakasta sosiaaliseen kanssakäymiseen, ihmissuhteisiin, virkistykseen ja harrastuksiin liittyvissä tilanteissa. Palvelun tavoitteena on omaishoitajan jaksamisen tukeminen. Työ saattaa satunnaisesti sisältää myös työvuoroja ikääntyneiden päivätoiminnan yksiköissä. Toimit osana varhaisen tuen palveluiden tiimiä.

Suunnittelemme sinulle perehdytyksen, jossa huomioidaan aikaisempi osaaminen sekä työhistoria.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

-------------------

Kelpoisuusehtona lähihoitajan toimeen on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Vuorotteluvapaan sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista. Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.

Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:

- Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
- Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.
- Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa. Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Työ on päivätyötä arkisin. Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Käsittelemme hakemuksia hakuaikana ja täytämme sijaisuuden heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Satu Rautio-Hämäläinen (6.5-15.5)

palveluvastaava

p. 040 585 5981

satu.rautio-hamalainen@hyvaks.fi

-

Hanna Uusitalo

palveluvastaava

p. 0400 115 375

hanna-mari.uusitalo@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan