test

Nuorisokodin ohjaaja (Kukkumäen nuorisokoti, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  2.5.2024 15:45

Tervetuloa työkaveriksemme Kukkumäen nuorisokotiin!

Keski-Suomen hyvinvointialueelle haetaan lastensuojelun palveluihin Kukkumäen nuorisokodille

NUORISOKODIN OHJAAJAA

yövuoroihin viikoille 19- 33.

Jyväskylässä Sairaala Novan läheisyydessä sijaitseva Kukkumäen nuorisokoti keskittyy monitoimijaisessa yhteistyössä vastaamaan erityisen vaativiin päivystyksellisiin lastensuojelutilanteisiin. Kesällä 2022 perustettu Kukkumäen nuorisokoti on 12-17 -vuotiaille nuorille tarkoitettu 10-paikkainen, kaksiosastoinen vastaanotto- ja arviointiyksikkö.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn osaavassa työyhteisössä, hyvän perehdytyksen ja tuen työkavereilta ja esihenkilöltä sekä mielenkiintoisia ja haastavia tehtäviä. Tule siis mukaan loistavaan työyhteisöön - meillä on kehittämismyönteinen työilmapiiri ja pienen työyksikön edut. Odotamme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä rohkeaa, innovatiivista, elämänmyönteistä ja itsenäistä työotetta. Arvostamme aiempaa lastensuojelutyön kokemusta.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva AMK- tai aiempi opistoasteen tutkinto (kuntoutuksen ohjaaja, sosionomi). Edellytämme kuulumista sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä ajan tasalla olevaa lääkeosaamista (LOVE) tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamisesta esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Haastattelemme mahdollisesti jo hakuaikana!

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi tulemaan, saatamme olla sinun uudet työkaverisi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annamme mielellämme lisätietoja, kysy lisää:

-

Jani Saarinen, nuorisokodin johtaja

p. 040 159 8522

jani.saarinen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 11 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan