Ohjaaja AMK (erityisryhmien kotiin vietävät palvelut ja asumispalvelut, Keuruu - Multia - Petäjävesi)

Hakuaika päättyy  20.5.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan näköistäsi työarkea vammaispalvelujen sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kotiin vietävien ja asumispalveluiden tiimeihin!

Ohjaajana työskentelet asiakkaiden rinnalla kulkijana arjessa. Tavoitteena on, että jokaiselle asiakkaalle voitaisiin taata mahdollisimman omannäköinen, mielekäs ja turvallinen arki. Haemme uuteen vakituiseen tehtävään

OHJAAJAA

Työajastasi noin puolet sijoittuu mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asiakastyöhön ja toinen puolikas vammaispalveluiden puolella Keuruu-Multia-Petäjävesi alueella. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin.

Toimintamahdollisuuksia edistävä arkikuntoutus pitää sisällään asiakkaan kotona selviytymisen kannalta merkityksellisten asioiden selvittelyn sekä tavoitteiden asettamisen yhdessä asiakkaan, hänen läheistensä, moniammatillisen tiimin ja verkoston kanssa. Myös ryhmätoiminnan järjestäminen voi olla osa työarkeasi.

Tehtävässä pääset käyttämään monipuolista osaamista ja luovuutta sekä hyödyntämään vahvuuksiasi. Lisäksi uusi tehtävänkuva mahdollistaa mahdollisuuden päästä vaikuttamaan toimenkuvaan sekä toimintamalleihin.

Työskentelet kotiin tukemisen tiimissä, jossa toimii tällä hetkellä neljä ohjaajaa. Työarjessasi sinulla on kotiin tukemisen tiimin lisäksi vahva palveluvastaavien tuki sekä moniammatillinen kollegaverkosto. Tarjoamme sinulle positiivisen, innostavan ja kehittämismyönteisen työyhteisön, josta saat tukea työarkeesi.

Huolehdimme perehdytyksestäsi, joka suunnitellaan yksilöllisesti huomioiden osaamisesi sekä aikaisempi työhistoriasi.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Tässä tehtävässä on mahdollisuus rekrytointilisään. Kysy lisätietoja.

-------------

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja /tai terveydenhuollon ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistotasoinen tutkinto (esim. sosionomi, toimintaterapeutti). Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Edellytämme sinulta ohjaajana asiakaslähtöisyyttä, vahvaa kuntouttavaa työotetta, hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja. Toivomme, että hallitset laaja-alaisen työotteen, joka mahdollistaa erityistukea vaativien asiakkaiden kanssa toimimisen. Katsomme eduksi kokonaisvaltaisen osaamisen ohjaus- ja kuntoutustyössä. Arvostamme erityisosaamista esimerkiksi autismikirjon ja kehitysvammaisten sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien osalta.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävässä katsotaan eduksi hygieniapassi, ensiapuosaaminen sekä AVEKKI-toiminta.

Työtehtäviä on Keuruu - Petäjävesi - Multia alueella, jonka vuoksi ajokortti ja auton käyttömahdollisuus on välttämätöntä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Ohjaajan työaikamuotona on yleistyöaika 38.25 h/vko. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Hakemuksia käsitellään ja haastatteluaikoja voidaan sopia jo hakuaikana.

Tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Marjo Nissinen

palveluvastaava

p. 040 7503313

marjo.nissinen@hyvaks.fi

--

Marika Uusitalo

palveluvastaava

p. 040 0115521

marika.uusitalo@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!