Ohjaaja (Kalevankoti, Äänekoski) vuorotteluvapaa

Hakuaika päättyy  24.5.2024 13:50

Tule tekemään työtä, jossa yhdistyvät ilo, moniosaaminen ja merkityksellisyys. Kalevankoti Äänekoskella tarjoaa Sinulle vaihtelevia ja monipuolisia työpäiviä huipputiimissä.

Haemme vuorotteluvapaan sijaisuuteen


OHJAAJAA 


Aloitus sopimuksen mukaan.

Kalevankoti on kehitysvammaisille henkilöille tarkoitettu ryhmäkoti, jonka yhteydessä järjestetään myös tuettua asumista. Asukkaamme ovat itsenäisesti liikkuvia, omatoimisia sekä keskustelevia, jotka kaipaavat ohjausta arjessa.

Ohjaajana tehtäviisi kuuluu asiakkaiden tukeminen päivittäisissä toiminnoissa (mm. hygienia, perushoito, ruokailu). Lisäksi suunnittelet ja toteutat asiakkaan kanssa yhteistyössä vapaa-ajan aktiviteetteja. Teemme myös vahvaa yhteistyötä toimintakeskus Mintaken kanssa, jossa järjestetään työ- ja päivätoimintaa.

Työyhteisömme on kolmen lähihoitajan ja palveluvastaavan kokoinen. Tiimimme on tiivis sekä lämminhenkinen. Pääset suunnittelemaan töitä itsenäisesti omien vahvuuksiasi hyödyntäen. Työvuorotoiveet otamme hyvin huomioon. Työskentelemme kahdessa vuorossa klo 8-20 välillä.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Vuorotteluvapaan sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista. Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.   

Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:   
- Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.  
- Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.  
- Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa. Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.  

------------------------------------------------------------------------------------------------

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva lähihoitajan tutkinto, korkeakoulututkinto tai vastaava opistoasteen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta. Tehtävässä edellytetään hygieniapassia. Lisäksi edellytämme ajan tasalla olevaa LOP/LOVE-lääkeosaamista tai sen hyväksyttyä suorittamista välittömästi työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE- sopimuksen mukaisesti. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.  

Keski-Suomen hyvinvointialueella on tarjolla hyvin sisäisiä koulutuksia osaamisen kehittämiseksi. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

Käymme hakemuksia läpi ja järjestämme mahdollisesti haastatteluita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin! 
  
Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta!  


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Theresa Sinkkonen

palveluvastaava

p. 040 156 4007 

theresa.sinkkkonen@hyvaks.fi  

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan