Ohjaaja (kotihoito, Mäki-Matti - Laajavuori) määräaikainen

Hakuaika päättyy  22.5.2024 15:45

Tervetuloa työkaveriksemme Laajavuori - Mäki-Matin kotihoidon alueelle. Haluamme panostaa toimivaan ja joustavaan työarkeen, jotta työyhteisössämme on hyvä tehdä töitä.

Haemme määräaikaiseen sijaisuuteen 6.11.24 asti

OHJAAJAA

Tehtävä voi mahdollisesti jatkua määräaikaisuuden jälkeen vakituisena. Huomioimme haussa hakijat, jotka pystyvät sitoutumaan osaksi aikaa sijaisuutta tai tekemään osa-aikaista työaikaa.

Ohjaajana työtehtäväsi painottuvat erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden asioiden hoitamiseen ja kotona asumisen tukemiseen. Toimit kotihoidon tiimien tukena palveluohjauksellisissa asiakasasioissa. Asiakaskunta painottuu työtehtävässä ikäihmisiin, mutta asiakaskunnassa esiintyy myös muita erityisryhmiä (mm. mielenterveys- ja päihdeasiakkaat, yksinäiset yms.).

Huolehdit yhdessä eri verkostojen kanssa siitä, että asiakas saa tarvittavat tukipalvelut kotiinsa. Tehtävässä toimit kuntouttavalla arviointijaksolla vastuuhenkilönä, valmistelet Kelan hoitotukihakemuksia ja SAS-hakemuksia, koordinoit omaishoitoyhteistyötä sekä edunvalvonta-asioita yhteistyössä asiakkaan ja omaisten kanssa. Lisäksi koordinoit vapaaehtoistyötä ja toimit asiakkaan tukena toiminnallisen arjen vahvistamisessa.

Aamupäivisin työsi painottuu asiakastyöhön, joka sisältää vaihtelevasti hoiva - ja hoitotyötä. Asiakastyö sisältää itsenäisesti tehtäviä asiakaskäyntejä. Pystyt vaikuttamaan omaan viikkokalenteriisi painottamalla käyntejäsi parhaaksi näkemälläsi tavalla. Työ mahdollistaa myös mikrotauot ja vapauden työskennellä omannäköisesti. Ohjaajien verkostotapaaminen järjestetään säännöllisesti työnarkesi tueksi.

Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluammekin panostaa. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi.

Meillä sinua odottaa lämminhenkinen ja joustava työyhteisö sekä aidot kohtaamiset asiakkaiden kanssa. Työpäivät ovat usein hyvin vaihtelevia ja tiimi on iso ja kantava voimavaratekijä toiminnassamme. Iso osa arjestamme, kun vietetään työn merkeissä, on tärkeintä löytää sellainen työyhteisö, jossa juuri sinun on hyvä olla.

Tiimimme vahvuudet henkilöstömme mielestä:
- Hyvä työyhteisö, autetaan ja tuetaan toisia
- Uskaltaa kysyä asioita keneltä tahansa
- Opiskelijat viihtyvät.
- Yhteistyö kaikkien kanssa sujuvaa.
- Vaikka alue iso, se kompakti, helppo liikkua.
- Mukava paikka olla töissä.   

------------

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, geronomi) tai aiempi vastaava opistoasteen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Huomioimme haussa loppuvaiheen opiskelijat.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Työ on päivätyötä arkisin.

Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Jätä yhteystietosi ja liitä hakemukseesi CV tai hyödynnä halutessasi hakulomakettamme.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Sirpa Ahonen

vs.palveluvastaava

P. 050 552 4889

sirpa.a.ahonen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan