test

Ohjaaja, työikäisten kotona asumisen tuki

Hakuaika päättyy  8.5.2024 14:00

Haemme loistavaan tiimiimme vahvistusta, oletko se kenties sinä?

Työikäisten kotona asumisen tuen tiimi kuuluu Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen perhe- ja sosiaalipalveluiden kokonaisuuteen. Tiimin ydintehtävänä on tukea työikäisten asiakkaiden itsenäistä asumista omissa kodeissaan yksilötuen sekä ryhmätoimintojen avulla. Tärkeitä kokonaisuuksia ovat asuminen ja elämänhallinta. Asiakkaat ovat pääosin mielenterveys- ja päihdekuntoutujia. Haemme tiimimmee ohjaajaa vakituiseen toimeen.

Palvelua toteutetaan yhteistyössä asiakkaan, hänen läheisten sekä moniammatillisen verkoston kanssa pääosin kotikäynnein, mutta huomioimme myös sosiaalista kanssakäymistä edistävän toiminnan. Asiakkaita tuetaan omatoimisuuteen ja kannustetaan ottamaan käyttöön omia voimavaroja ja vahvuuksia omassa arjessaan. Työskentely on suunnitelmallista ja tavoitteellista.
Työskentelyalueena on Seinäjoki lähikuntineen. Työaika sijoittuu arkipäiville, pääosin klo 8-16 (tarvittaessa klo 18 saakka).

Haemme tiimiimme ohjaajaa, jonka työnkuvaan kuuluu asiakastyön lisäksi ryhmätoimintojen vastuualue sekä toimiminen asumisen tuen palveluiden tilaustiimissä. Lisäksi toivomme vahvaa palveluiden kehittämisnäkökulmaa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän, jonka tueksi saat osaavan ja välittävän tiimin. Tarjoamme myös haasteita ja vaikuttamismahdollisuuksia sekä mahdollisuuden monipuoliseen ammatilliseen kehittymiseen. Henkilökunnalla on käytettävissään ryhmätyönohjaus.

Kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan AMK tutkinto. Arvostamme kokemusta mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kanssa työskentelystä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja kykyä sekä tiimityöhön että itsenäiseen työskentelyyn. Työtehtävät edellyttävät oman auton käyttöä.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Huumausainetestin tulos on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Vastuuyksikköjohtaja Suvi Vaaranmaa

Puh. 040 541 4051

suvi.vaaranmaa@hyvaep.fi

Yhteydenotot 6.5.2024 alkaen

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan