test

Palveluohjaaja Oma Hämeen asiakasohjaukseen

Hakuaika päättyy  3.5.2024 15:00

Tervetuloa Oma Hämeeseen – paikkaan, missä intohimosta, rohkeudesta ja välittämisestä syntyy merkityksellinen työ. Meillä avautuu ovi monipuolisiin työmahdollisuuksiin!

Tule tekemään kanssamme merkityksellistä työtä Kanta-Hämeen hyvinvointialueen ikäihmisten hyväksi. Etsimme vahvistusta asiakasohjauksen kokonaisuuteen!

Haettavana on kaksi toistaiseksi voimassa olevaa palveluohjaajan virkaa. Toinen virka sisältää kokonaisvaltaista asiakasohjauksen työtä ja sijoittuu Riihimäki-Hausjärvi-Janakkala -vastuualueelle. Toinen virka on avoinna keskitettyyn paikkakoordinaatiotyöhön.

Kokonaisvaltaisessa palveluohjaajan työssä kohtaat asiakkaita ja heidän läheisiään, annat ikäihmisten palveluihin liittyvää ohjausta ja neuvontaa, teet palvelutarpeen arviointeja, laadit palvelusuunnitelmia, teet palveluihin liittyviä päätöksiä sekä koordinoit asiakkaiden palveluiden kokonaisuuksia yhdessä heidän kanssaan ja apunaan.

Paikkakoordinaatiossa vastaat yhdessä kahden kollegasi kanssa koko Kanta-Hämeen alueen ympärivuorokautisten asumispalvelupaikkojen sekä yhteisöllisen asumisen paikkojen asiakaslähtöisestä, tehokkaasta, sekä ohjeiden ja sopimusten mukaisesta hyödyntämisestä.

Työ asiakasohjauksessa on vaativaa, mutta palkitsevaa asiakas- ja asiantuntijatyötä. Työtäsi teet yhteistyössä muun asiantuntijatiimin kanssa. Tiimin jäsenet myös perehdyttävät sinut huolellisesti tehtävään.

Toivomme sinulta ikäihmisten palveluiden tuntemusta, asiakasohjauksen prosessien hallintaa sekä hyviä ict-taitoja. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja tiimitaitoja, joustavuutta, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä hyviä paineensieto- ja priorisointitaitoja. Virkojen kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen koulutus. Työn liikkuvan luonteen vuoksi mahdollisuus oman auton käyttöön on välttämätön. Työn sisältöjen kehittämiseen osallistuminen korostuu perustyön tekemisen rinnalla seuraavat vuodet, olethan siihen valmis ja siitä innostunut?

Työssä on eduksi kyky hahmottaa palvelukokonaisuuksia yksilötasolta aina laajemmille tasoille saakka, taito tarkastella ja arvioida niitä kriittisesti sekä kehittää ja muuttaa toimintamalleja yksilötasolta laajemmalle tarkastelutasolle saakka yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa - ikääntyneen kantahämäläisen parhaaksi. Yhteistyökumppaneita ja verkostotyötä on paljon - olethan siihenkin valmis ja siitä innostunut?

Tarjoamme Sinulle

- kiinnostavan ja haastavan työn, jossa voit kehittää niin työtäsi kuin itseäsikin
- kilpailukykyisen palkan 2965,14 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä.
- reilua ja joustavaa johtamista
- mahdollisuuden monipaikkatyöhön
- ammattitaitoasi ylläpitävät koulutukset
- Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen.
- Työtäsi ei ole sidottu toimistolle, vaan voit työskennellä myös sovittavalla tavalla hybridisti.

Lisäksi saat käyttöösi Oma Hämeen kattavat henkilöstöedut:

- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa
- Ilmainen pysäköinti


Järjestämme rekrytointikeskustelut 15.5.2024. Pidämme keskustelut ensisijaisesti kasvotusten ja ilmoitamme tarkemmat saapumisohjeet rekrytointikeskustelun kutsun yhteydessä. Kutsumme valitut hakijat rekrytointikeskusteluun hakuajan päättymisen jälkeen.

Hakemuksen tulee olla perillä 3.5. klo 15:00 mennessä. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Virkaan valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote valintapäätöksen saatuaan määräajassa.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kanta-hameen-hyvinvointialue/

Yhteystiedot

Tulosaluejohtaja Annukka Kuismin, puh 050 550 2263, annukka.kuismin@omahame.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan