Projektipäällikkö-sosiaalityöntekijä, Hoppu-hanke, Pirkanmaa

Hakuaika päättyy  22.5.2024 23:59

Sosiaalityöntekijä, yhdistyykö sinussa projektiosaaminen ja vahva palvelujärjestelmän tuntemus päihde- ja mielenterveyspalvelujen osalta? Saatamme etsiä juuri sinua!

Pirkanmaan kestävän kasvun hankkeen toimenpiteillä tavoitellaan sosiaali- ja terveyspalveluiden saavutettavuuden parantamista, hoidontarpeen arvioinnin ja hoitoonpääsyn nopeuttamista sekä kustannusten nousun hillintää. Hankkeessa tapahtuva kehittäminen perustuu hyvinvointialueen strategisiin tavoitteisiin ja kehittäminen tapahtuu tiiviissä yhteistyössä palvelulinjojen kanssa. Haemme nyt projektipäällikkö-sosiaalityöntekijää kestävän kasvun hankkeeseen (Hoppu-hanke).

Projektipäällikkö-sosiaalityöntekijän tehtävässä vastaat liikkuvan sote-tiimin ja sen tekemän työn kehittämisestä hankkeen tavoitteiden mukaisesti. Huolehdit hankkeeseen liittyvästä raportoinnista, ja siitä että kirjatut tavoitteet toteutuvat. Tehtäviisi sisältyy monialaisen työn tukeminen ja tiimityön toimivuuden varmistaminen liikkuvassa sote-tiimissä. Kehität uusia ja parempia työmuotoja yhteistyössä hallinnon ja hankkeen muiden työntekijöiden kanssa.

Olennainen osa työtäsi on liikkuvan sosiaalityön tekeminen haavoittuvassa asemassa olevien asiakkaiden, kuten päihde- ja mielenterveysongelmista kärsivien ja rikostaustaisten asiakkaiden kanssa. Sosiaalityöntekijän roolissa arvioit asiakkaan palvelutarpeita sosiaalihuoltolain ja päihde- ja asumispalvelujen osalta. Koordinoit ja järjestät tarvittavia palveluita sekä annat asiakkaalle palveluohjausta. Lisäksi työhösi kuuluu psykososiaalisen tuen antaminen erityisen haastavissa olosuhteissa, ja tarvittaessa omatyöntekijänä toimiminen. Työhösi sisältyy rakenteellinen sosiaalityö kohderyhmän osalta. Toimit konsulttina sidosryhmille ja tiimille.

Lisäksi työhösi kuuluu seuraavat monialaisen työskentelyn kokonaisuudet:
- Verkostotyö keskeisten yhteistyökumppaneiden kanssa, kuten päihde- ja mielenterveyspalvelut, terveydenhuollon palvelut, 3. sektori, asumis- ja päihdepalvelut, Kela ja Rise
- Liikkuvan työn valtakunnalliseen ja hyvinvointialuetasoiseen kehittämistyöhön osallistuminen yhdessä hallinnon ja työntekijöiden kanssa
- Sosiaalityön ammatillisen osaamisen tuominen tiimin työskentelyyn

Olet kelpoinen tehtävään, mikäli olet Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Edellytämme sinulta keskeisen lainsäädännön (sosiaalihuoltolaki) tuntemusta sekä laajaa ymmärrystä palvelujärjestelmästä terveydenhuollon ja päihde- ja mielenterveyspalvelujen osalta. Arvostamme menetelmäosaamista asiakastyössä ja rakenteellisessa sosiaalityössä sekä osaamista ikäihmisten kanssa tehtävästä sosiaalityöstä. Työssä käytät Effica- ja Proconsona -järjestelmiä, ja eduksi katsomme kokemuksen näistä tai vastaavista järjestelmistä. Tarvitset tehtävässä B-ajokortin.

Toivomme, että pystyt aloittamaan tehtävässä mahdollisimman. Määräaikainen virkasuhde kestää 31.12.2024 asti. Työ on päivätyötä ja koeajan kesto on puolet virkasuhteen kestosta.

Vahvista tiimiämme osaamisellasi, ja jätä hakemus Kuntarekryssä!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Katariina Liimatainen ja kehittämispäällikkö Eeva Halme. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Tiedustelut hakemiseen liittyen voit lähettää meille sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@pirha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan