test

Sairaanhoitaja, autismikuntoutusyksikkö, Nokia

Hakuaika päättyy  23.4.2024 23:59

Hei sairaanhoitaja, tule meille kerryttämään ainutlaatuista työkokemusta ja osaamista! Tiimissämme vallitsee hyvä ilmapiiri ja vahva kollegiaalinen tuki on saatavillasi joka vuorossa - meillä haastavatkin tilanteet kohdataan yhdessä.

Tarjoamme autismikuntoutusyksikössä kuntoutusta ja hoitoa aikuisille kehitysvammaisille, joilla on autismin kirjon pulmia. Sairaanhoitajana pääset toimimaan sairaanhoidon asiantuntijana ja vastaat yhdessä muun henkilöstön kanssa yksikön hoito- ja kuntoutustyön kokonaisvaltaisesta sujumisesta. Työpäiväsi rakentuu hoito- ja kuntoutustyöhön osallistumisesta, lääkärinkiertojen pitämisestä sekä lääkehoidon toteutuksesta. Lisäksi pääset vastaamaan oman pienryhmän toiminnasta tiiminvetäjän roolissa. Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu myös vuorovastaavana toimiminen. Työtä tehdään moniammatillisesti ja yhteistyössä asiakkaan lähiverkostojen kanssa. Työskentelyssämme korostuu asiakkaiden itsemääräämisoikeus sekä osallisuus ja erilaiset kommunikaatiomenetelmät.

Tarjoamme sinulle koulutusmyönteisen työyhteisön - ehdota rohkeasti, miten voisimme tukea osaamisesi kehittämistä. Olemme myös kehitysmyönteinen tiimi ja tuemme henkilöstön osallisuutta erilaisissa työryhmissä ja pohdimme käsiteltäviä asioita erilaisista tulokulmista. Käytössämme on yhteisöllinen työvuorosuunnittelu, jonka avulla sinulla on hyvä mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi. Pyrimme huomioimaan henkilökohtaiset tarpeesi ja joustavasti tukemaan työn ja vapaa-ajan yhdistämistä. Meille on hyvät kulkuyhteydet ja auton parkkeeraukseen on varattuna paljon maksutonta pysäköintitilaa. Pirkanmaan hyvinvointialue tarjoaa työnantajana monipuoliset työsuhde-edut, kuten esimerkiksi vuosittaisen Epassi-edun, tyhy-toimintaa, Virkisty Vapaalla ry:n toiminnan sekä työterveyshuollon. Luonnollisesti työpäiviin kuuluvat tauot työn lomassa, niihin hetkiin talo tarjoaa kahvit, teet ja kahvimaidot.

Tehtävän kelpoisuusehto on Suomessa laillistettu sairaanhoitaja. Lisäksi tehtävässä edellytetään hygieniapassia. Työkokemus kehitysvamma-, mielenterveys-, autismi- ja perhetyöstä vahvistavat työssä onnistumistasi. Asiakas- ja raportointityössä tarvitset sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Odotamme sinulta joustavuutta, hyviä ihmissuhde- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä sopeutua nopeasti vaihtuviin työtilanteisiin.

Vakituisessa työsuhteessa aloitus on sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Työaika on kokoaikatyö, jaksotyö, kaksivuorotyö. Tehtävään valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan ja valitulla tulee olla voimassa tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja.

Tule meille työkaveriksi ja jätä hakemuksesi ilmoituksella olevasta painikkeesta. Pidäthän puhelimen lähelläsi, sillä kontaktoimme haastatteluun kutsuttavat hakijat henkilökohtaisesti.

Yhteystiedot

Kiinnostuitko tehtävästä? Osastonhoitaja Merita Pentti kertoo mielellään tarkemmin tehtävästä ja työyhteisöstä! Meritan tavoitat numerosta 050 464 8478 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@pirha.fi.

Lisätietoa hakemisesta saat rekrytoinnista osoitteesta rekrytointi@pirha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan