test

Sairaanhoitaja, Helakoti

Hakuaika päättyy  2.5.2024 14:00

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Helakotiin Seinäjoelle!

Haemme sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Helakotiin Seinäjoelle!

Helakoti tarjoaa pitkäaikaista ja lyhytaikaista asumispalvelua kehitysvammaisille aikuisille. Haluamme luoda jokaiselle asukkaalle viihtyisän ja turvallisen kodin, jossa asukkailla on mahdollisuus saada ympärivuorokautista tukea ja ohjausta asumiseen, aikuistumiseen ja itsenäistymiseen.

Haemme nyt joukkoomme kehittämismyönteistä, vastuuntuntoista ja motivoitunutta sairaanhoitajaa. Tarjoamme monipuolisen ja itsenäisen työn, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää omia vahvuuksiasi. Sairaanhoitajana vastuullesi kuuluu päivittäisen ohjaustyön lisäksi yksikön asiakkaiden terveyden- ja sairaanhoidosta sekä lääkehoidosta vastaaminen. Sairaanhoitajan työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen ja joustavaan työskentelyyn, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää asennetta työhön sekä halua tehdä laadukasta ja asiakaslähtöistä työtä.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Love-lääkehoidon osaamisen testi tulee olla suoritettuna ennen toimen alkamista.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa. Valitun on ennen palvelussuhteen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä huumausainetestin tulos. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Vastaava ohjaaja Tiina Heikkilä

Puh. 050 411 2087

tiina.m.heikkila@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan