test

Sairaanhoitaja, Kotihoito Kurikka

Hakuaika päättyy  16.4.2024 12:00

Haemme sairaanhoitajaa/terveydenhoitajaa määräaikaiseen sijaisuuteen Kurikan kotihoitoon ajalle 1.4.-29.9.2024. Työn aloitus on tarvittaessa sovittavissa.

Oletko kiinnostunut itsenäisestä työstä ikäihmisten parissa, mutta nautit myös osaavan ja moniammatillisen työyhteisön tuesta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme sairaanhoitajan/terveydenhoitajan sijainen. Sijaisuus on ajalle 1.4. - 29.9.2024.

Kotihoito hoitaa pääsääntöisesti ikääntyneitä asiakkaita ja kotihoidon tavoitteena on tukea kotona asumista.
Kotihoidossa toimit osana kotihoitotiimiä, joita Kurikassa on kolme. Jokaisessa tiimissä työskentelee sairaanhoitajan/terveydenhoitajan lisäksi lähihoitajia. Kotihoidossamme toimii myös palvelukoordinaattori.

Sairaanhoitajana/terveydenhoitajana toimit tiimissä tiiminvetäjänä ja vastaat tiimin sairaanhoidollisista työtehtävistä ja sujuvasta lääkehoidosta. Työhön kuuluu asiakkaalla tapahtuvan asiakastyön lisäksi hoitotyön arviointia ja moniammatillista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Työ on liikkuvaa ja edellyttää oman auton käyttöä.

Tarjoamme sinulle mukavan ja kehittyvän työyhteisön, jossa pääset käyttämään monipuolisesti omaa ammattitaitoasi. Sinulta odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Arvostamme motivoitunutta ja tunnollista asennetta työhön, itsenäistä työskentelyotetta sekä halua toteuttaa laadukasta kotihoitotyötä. Työ on päivätyötä.

Kelpoisuusehtona on laillistetun sairaanhoitajan pätevyys, laki 559/94.

Kevään 2024 aikana valmistuvat sairaanhoitaja-/terveydenhoitajaopiskelijat otamme huomioon valinnassa.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Kotihoidon lääkeluvat tulee olla suoritettuna tai suorittaa kahden kuukauden kuluessa työsuhteen alusta.
Hyväksyttävä todistus terveydentilasta, huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023) § 28 mukainen rikosrekisteriote on esitettävä ennen määräaikaisen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Osastonhoitaja Jenny Leppälä

Puh. 050 389 1803

Palveluyksikköjohtaja Riikka Saarinen

Puh. 040 545 5320

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan