test

Sairaanhoitaja (kotihoito, Taulumäki-Tourula)

Hakuaika päättyy  13.5.2024 15:45

Toivotamme sinut tervetulleeksi rakentamaan näköistäsi työarkea Taulumäki -Tourula kotihoidon tiimiin. Työarkemme koostuu sydäntä lämmittävistä asiakaskohtaamisista, vauhdikkaasta työarjesta sekä yhteen hiileen puhaltavasta tiimistä.

Haemme lisävahvistuksia ja meillä olisikin auki vakituinen tehtävä

SAIRAANHOITAJALLE

Kotihoidon palveluiden avulla tuemme moniammatillisesti asiakkaan omia voimavaroja ja toimintakykyä, sekä mahdollistamme laadukkaan, turvallisen ja mielekkään kotona asumisen. Asiakaskäynnit voidaan toteuttaa autojen, pyörien sekä kävelylenkkien avulla. Autolla pääsee usein ihastelemaan kauniita maisemia ja kävely- tai pyörälenkeillä taas haukkamaan raitista ilmaa pitkin päivää.

Tehtäväsi painottuvat asiakkaan terveydentilan seurantaan ja sairaanhoidollisiin tehtäviin sekä moniammatillisen tiimin väliseen yhteistyöhön asiakkaan parhaaksi. Työtehtävät ovat laaja-alaisia, pääsetkin tässä tehtävässä hyödyntämään osaamistasi monipuolisesti. Sairaanhoitajalla on merkittävä rooli työyhteisön tukemisessa ja hoidon laadun varmistamisessa yhteistyössä esihenkilöiden ja muun tiimin kanssa. Sairaanhoitaja on myös keskeisessä roolissa omaisyhteistyön osalta. Meillä saatkin mahdollisuuden kehittää itseäsi kotihoidon palvelualueella, olet sitten kokenut konkari tai urasi alkutaipaleella oleva sairaanhoitaja.

Teknologia on lisääntymässä yhä enemmän kotihoidon palveluissa. Optimointi vastaa asiakaskäyntien jakamisesta, jotta työt jakautuvat tasapuolisesti kaikille työntekijöille. Osa asiakkaiden asiakaskäynneistä toteutetaan etähoivan avulla ja lääkehoitoon on myös otettu useassa kotitaloudessa tueksi lääkerobotit. Asiakkaan turvana saattaa olla myös turvaranneke, jota kautta hän pystyy tarvittaessa hälyttämään apua.

Meillä on mukava ja ammattitaitoinen tiimi, jossa palveluvastaavan tuki on helposti saatavilla. Tiimissämme työskentelee tukenasi lähihoitajia, sairaanhoitajia, vastaava sairaanhoitaja, ohjaajia sekä yksikön palveluvastaava. Vaikka työtä tehdään myös välillä yksin, ei työ ole yksinäistä - pääset osaksi moniammatillista tiimiä, jossa on tekemisen meininki.

Vastaava sairaanhoitaja, sairaanhoitajat ja tiimi perehdyttävät sinut uuteen tehtävään. Olemme varanneet useamman päivän perehdytykseen, jonka jälkeen perehtymistä jatketaan yksilöllisen suunnitelman mukaisesti tiimin tuen avulla. Perehdytyksessä huomioidaan aikaisempi työhistoria ja osaaminen ja siihen varataan tarvittava aika. Kollegat auttavat aina, jos jokin asia askarruttaa. Huolehdimme ajantasaisesta osaamisesta järjestämällä sisäisiä ja ulkoisia koulutuksia.

Tiimimme vahvuudet henkilöstömme mielestä:
- Moniammatillinen, osaava ja itseohjautuva tiimi.
- Omia vahvuuksia pääsee hyödyntämään kotihoidon kentällä hyvin laaja-alaisesti, esimerkiksi
erikoistumisten ja täydennyskoulutusten osalta.
- työyhteisöllämme on hyvä yhteishenki. Joustavuutta ja huumoria löytyy. Työkavereilta saamme
hyvin tukea.
- Olemme hyvin energinen työyhteisö.

Tässä tehtävässä on mahdollisuus rekrytointilisään. Kysy lisätietoja.

-----------------------------------------------------

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa. Työ on päivätyötä arkisin.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

Hakemuksia käydään läpi ja hakijoita haastatellaan jo hakuajalla. Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Heli Hirvenlahti

Palveluvastaava

p. 040 5862 563

heli.hirvenlahti(at)hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan