Sairaanhoitaja (Ryhmäkoti Helmiina, Viitasaari)

Hakuaika päättyy  6.6.2024 15:45

Tervetuloa työkaveriksemme Ryhmäkoti Helmiinaan Viitasaarelle. Toivotko työarjelta vaihtelevia työpäiviä, toimivaa työyhteisöä sekä sydäntä lämmittäviä asiakaskohtaamisia? Haemme nyt työyhteisöömme vahvistusta ja meillä olisi auki vakituinen tehtävä

SAIRAANHOITAJALLE

Olemme 37 paikkainen vaikeasti dementoituneiden ryhmäkoti, joka sisältää 32 vakituisen asukkaan paikkaa, neljä intervallipaikkaa sekä yhden kriisipaikan. Keskeisimpiä toimintaperiaatteitamme on olla kodinomainen ja turvallinen asumispalveluyksikkö, jossa jokainen asukas otetaan huomioon yksilönä. Vanhuksen tarpeista lähtevän kokonaisvaltaisen hoiva- ja hoitotyön pohjana ovat yhteisesti sovitut, hoitotyötä ohjaavat arvot ja periaatteet, vanhuksen oma elämäkerta, omahoitaja-suhde sekä kuntoutumista edistävän hoitotyön periaatteet. Sijaitsemme kauniilla paikalla Keitele - järven rannalla terveyskeskuksen yhteydessä.

Työpäivät ovat yksikössämme vaihtelevia ja monipuolisia. Työarkesi pitää sisällään asukkaiden perushoidon lisäksi lääkitykseen ja lääkäripalavereihin osallistumista. Toteutamme iv- antibiooottihoito yhdessä terveyskeskuksen sairaanhoitajien kanssa. Panostamme myös kuntouttavaa työotetta, jota tuemme apuvälineillä.

Tukena työarjessasi sinulle kokenut ja vahvat tiimityötaidot omaava sairaanhoitajakollega. Olemme opiskelijamyönteinen yksikkö, jonka vuoksi meillä on oppisopimusopiskelijoita sekä harjoittelijoita.

Tarjoamme sinulle huippuhyvät työkaverit, työilmapiirin, joka on avoin ja jossa voit ilmaista myös uusia näkökulmia, jotka otetaan mahdollisuuksien mukaan huomioon.


Perehdytys on äärimmäisen tärkeä osa sujuvaa työn aloitusta ja siihen haluammekin panostaa. Perehdytys suunnitellaan yksilöllisesti sinun tarpeesi mukaan, huomioiden esimerkiksi aikaisemman osaamisesi ja työhistoriasi. Aikaa perehtymiseen käytetään juuri sen verran, kuin on tarve!

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Tässä tehtävässä on mahdollisuus rekrytointilisään. Kysy lisätietoja.

-------------------------------------------------------------------------

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon henkilöstä annetun lain (559/1994) edellyttämä pätevyys, laillistettu sairaanhoitaja. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä tiimissä ja ottaa vastuuta. Samoin ongelmien ratkaisutaitoja ja asiakaslähtöisyyttä.

Sairaanhoitajan tehtävä on päivätyötä arkisin.

Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista työsuhteen alussa. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Valitun ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!    


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Sirpa Hirvonen

Palveluvastaava

p. 044 733 5656

etunimi.sukunimi@hyvaks.fi

------

Marja-Leena Niskanen

p. 040 55 372 59

etunimi.sukunimi@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan