Sairaanhoitajan ja sairaanhoitajaopiskelijan sijaisuudet

Hakuaika päättyy  31.12.2024 23:59

Sairaanhoitaja tai sairaanhoitajaopiskelija - tule sijaiseksi Varhaan!

Eripituiset sijaisuudet tarjoavat erinomaisen tavan tutustua Varhan monipuolisiin työmahdollisuuksiin. Meillä voit tehdä sijaisuuksia eri tehtävissä sen mukaan missä vaiheessa opintosi ovat. Tehtävänkuvat vaihtelevat yksiköittäin.

Voit toimia:
- Sairaanhoitajana, jos olet valmis sairaanhoitaja tai suorittanut vähintään 140 opintopistettä sairaanhoitajan opinnoista.
- Lähihoitajana, kun olet suorittanut vähintään 90 opintopistettä sairaanhoitajan opinnoista.
- Hoitajana, kun olet suorittanut vähintään 60 opintopistettä sairaanhoitajan opinnoista.
- Hoitoapulaisena, kun olet suorittanut alle 60 opintopistettä sairaanhoitajan opinnoista.

Toimipisteitämme on kaikissa Varsinais-Suomen kunnissa.

Hakulomakkeella kysytään millä paikkakunnalla haluaisit työskennellä ja onko sinulla erityisiä toiveita siitä, missä yksiköissä haluat työskennellä. Oletko esimerkiksi kiinnostunut työskentelemään vammaispalveluissa, sote-keskuksissa tai Tyks-sairaalapalveluissa?

Opiskelija: Hakulomakkeella kysytään kuinka paljon sinulla on opintorekisteriin kirjattuja opintopisteitä sillä hetkellä, kun teet hakemusta. Merkitse myös opintorekisterin päiväys.

Jätä avoin hakemuksesi ”Jätä sijaishakemus” -linkin kautta. Hakemuksesi tallentuu sijaispankkiimme. Pidäthän hakemuksesi ajan tasalla. Olemme sinuun yhteydessä, mikäli meillä on tarjota sinulle soveltuva sijaisuus.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä. Joissakin tehtävissä vaaditaan, että työntekijä toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen. Joissakin tehtävissä vaaditaan 1.1.2024 lukien, että työntekijä toimittaa itseään koskevan lain 741/2023 28 §:n mukaisen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellisen rikosrekisteriotteen.

Mikäli olet kiinnostunut muista työtehtävistä Varhassa esim. näytteenotossa, katso myös muiden ammattiryhmiemme avoin haku -rekrytoinnit täältä: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/?&desc=avoin%20haku&display=grid&lang=fi_FI,sv_SE,en_US&limit=24&organisation=39800&sort=%22-publish_from%22. Sieltä löydät myös yleisen avoimen haun.


Lisätietoja

https://www.varha.fi/rekry

Yhteystiedot

rekrytointi@varha.fi

Jätä sijaishakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Varsinais-Suomen hyvinvointialue (Varha) on yksi Suomen suurimmista työnantajista. Me 23 000 Varsinais-Suomen sosiaali-, terveys- ja pelastusalan tekijää turvaamme, parannamme ja pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä. Tarjoamme merkityksellistä työtä kaupunkien, maaseudun, saariston ja meren rikastamalla uniikilla alueella. Yliopistollisessa ja kaksikielisessä työyhteisössämme on lähes 800 eri ammattinimikettä. Toimimme keskeisten arvojemme mukaisesti – ystävällisesti ammattitaidolla, arvostavan yhdenvertaisesti ja vastuullisen vaikuttavasti. #hyvintekijät Tutustu työnantajaan