Skip to main content
test
Sijaisia museon asiakaspalveluun - Raaseporin kaupunki

Hei!

Oletko kiinnostunut työskentelemään Raaseporin uusimmassa ja kuumimmassa kulttuurikohteessa? Etsimme innokkaita ja palvelualttiita henkilöitä työskentelemään tarpeen tullen Chappen ja Raaseporin museon asiakaspalvelussa.

Museoapulaiset työskentelevät Chappen ja Raaseporin museon asiakaspalvelun eri tehtävissä. Työ sisältää asiakaspalvelua kassalla, puhelimessa ja sähköpostitse. Tehtävät saattavat sisältää myös opastusta sekä työtehtäviä museokaupassa ja museokahvilassa. Museon asiakaspalvelutiimissä työskentelee seitsemän vakinaista museoapulaista. Museoapulaiset työskentelevät Chappessa sekä Raaseporin museossa.

Pidemmät sijaisuudet voivat tulla auki erillisinä ilmoituksina ja onkin hyvä seurata Raaseporin kaupungin Kuntarekrysivuja.

Oletko etsimämme henkilö? Täytä hakemus!

Lisätietoja

http://www.raaseporinmuseo.fi
http://www.chappe.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lassi Patokorpi, museonjohtaja
019 289 2501
etunimi.sukunimi@raasepori.fi

Lisätietoja

Raseborg stad, Bildningssektorn, Fritidsavdelningen, Muséer

Onko tuleva työpaikkasi Länsi-Uudenmaan museo? Alun perin Tammisaaren kaupunginmuseon nimellä toiminut, vuonna 1906 perustettu museo tunnetaan erityisesti 1700-luvun museotaloista Tammisaaren museokorttelissa, joka sijaitsee Tammisaaren vanhan kaupungin laidalla. Länsi-Uudenmaan museo on vuodesta 2020 lähtien hoitanut alueellisen vastuumuseon tehtävää seudun kahdeksan kunnan alueella: Hanko, Inkoo, Karkkila, Kirkkonummi, Lohja, Raasepori, Siuntio ja Vihti. Ennen EKTA museona toiminut museo on vaihtanut vuonna 2021 nimensä Raaseporin museoksi ja on osa Länsi-Uudenmaan museon toimintaa.

Vuonna 2021 Albert de la Chapellen taidesäätiö aloitti uuden taidemuseorakennuksen rakentamisen Tammisaareen Raaseporin museon viereen. Yhteistyössä taidesäätiön kanssa Raaseporin kaupunki aloitti vuonna 2022 taidemuseotoiminnan, joka keskittyy erityisesti nykytaiteeseen. Chappe - taiteen talo meren äärellä avautui huhtikuussa 2023. Taidemuseo on Raaseporin uusin kulttuurinen vetonaula.

Länsi-Uudenmaan museo Raaseporin kaupungin organisaatiossa. Museotoimessa työskentelee 15 vakituista työntekijää. Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea.


Osoite: Kustaa Vaasan katu 11, 10600 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat