test

Sosiaaliohjaaja (aikuisten sosiaalipalvelut, Äänekoski)

Hakuaika päättyy  2.5.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle!

Haemme aikuisten sosiaalipalveluihin Äänekoskelle vakituiseen virkasuhteeseen motivoitunutta ja ammattitaitoista

SOSIAALIOHJAAJAA

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan aikuisten sosiaalipalveluiden Äänekosken toimipisteessä. Sosiaaliohjaajana asiakkainasi ovat yli 18-vuotiaat haasteellisessa elämäntilanteessa olevat asiakkaat. Tehtäväsi sisältää asiakkaiden ohjaamista ja neuvontaa, täydentävää ja ehkäisevää toimeentulotukityötä, taloussosiaaliohjausta sekä sosiaalihuoltolain mukaisen asiakasprosessin arvioinnista päätöksentekoon. Asiakastyöskentelyä toteutetaan yksin, työparityöskentelynä, sekä moniammatillisesti yhteistyökumppaneiden ja verkostojen kanssa.

Työpisteesi sijaitsee Äänekoskella. Työskentelet aikuisten sosiaalipalveluiden pohjoisen alueen tiimissä, jonka työskentelyalueeseen kuuluu Saarijärvi, Karstula, Kannonkoski, Kivijärvi, Kyyjärvi, Kinnula, Pihtipudas, Viitasaari ja Äänekoski. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta.

Sosiaaliohjaajan työssä vaaditaan joustavaa, asiakaslähtöistä, voimavara- ja ratkaisukeskeistä työotetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Työ on monipuolista asiantuntijatyötä, joka edellyttää kykyä itsenäiseen harkintaan, päätöksentekoon sekä työhön kuuluvan lainsäädännön osaamista. Sinulta edellytetään kykyä moniammatilliseen yhteistyöhön ja myönteistä asennetta.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä osana toimivaa ja osaavaa tiimiä, jossa tuemme toisiamme. Tehtävänhoidon tueksi tarjoamme ryhmätyönohjausta. Työajan voi suunnitella liukuvan työajan puitteissa. Tehtävässä on osittainen etätyömahdollisuus.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 3 §, 8 § mukainen sosiaalialalle soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (sosionomi, geronomi tai kuntoutuksen ohjaaja). Arvostamme työkokemusta sosiaaliohjauksesta ja siihen liittyvän lainsäädännön tuntemusta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan kokemus sosiaalihuollon asiakastietojärjestelmän (ProConsoda) käytöstä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan. Virkasuhteessa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää:

-

Kirsi Alonen, johtava sosiaalityöntekijä

p. 044 459 6850

kirsi.alonen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan