test

Sosiaaliohjaaja perhesosiaalityö Hämeenlinna

Hakuaika päättyy  3.5.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Innostutko monipuolisesta ja haastavasta työstä lapsiperheiden parissa?

Haemme nyt kahta sosiaaliohjaajaa vakituisiin virkoihin perhesosiaalityöhön Hämeenlinnan seudulle! Työt alkavat 27.6.2024 alkaen ja 25.7.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Perhesosiaalityössä käsitellään lastensuojeluilmoituksia ja tehdään sosiaalihuoltolain mukaista palvelutarpeen arviointia. Työhön kuuluu myös suunnitelmallinen työskentely omien asiakkaiden kanssa, päätösten tekeminen sosiaalihuoltolain mukaisista palveluista sekä jonkin verran asiakasperheidemme toimeentulotukihakemusten käsittelyä.

Perhesosiaalityön perusajatuksena on tukea asiakkaana olevien lapsiperheiden arjen sujumista sekä yhdessä perheenjäsenten kanssa ratkoa aikuisten ja lasten elämään liittyviä ongelmatilanteita. Keskeistä on asiakkaan oman elämänhallinnan ja osallisuuden vahvistuminen. Perhesosiaalityössä työskennellään sosiaalihuoltolain puitteissa ja perheen tarvitessa lastensuojelun palveluita, perhe siirtyy lastensuojelun asiakkaaksi.

Toukokuusta 2024 alkaen järjestäydymme sosiaalisen tuen palveluissa moniammatillisiksi tiimeiksi, joita Hämeenlinnan seudulla on jatkossa neljä. Moniammatillisissa tiimeissä yhdessä työskentelevät perhesosiaalityön sosiaalityöntekijät ja sosiaaliohjaajat, perhetyöntekijät, lapsiperheiden kotipalvelutyöntekijät sekä kasvatus- ja perheneuvonnan psykologit ja sosiaalityöntekijät.
Haettavat sosiaaliohjaajan virat sijoittuvat Hattula-Hämeenlinna -tiimiin.

Kelpoisuusehtona on sosionomi (AMK), geronomi (AMK) tai kuntoutuksen ohjaaja (AMK).
Eduksi katsomme aiemman kokemuksen lasten, nuorten ja perheiden parissa työskentelystä, kokemuksen palvelutarpeen arvioinnista sekä viranhaltijatyöstä. Odotamme sinulta itsenäistä työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kykyä toimia moniammatillisessa tiimissä. Arvostamme kehittämismyönteisyyttä ja joustavaa mieltä.

Työntekijöillämme on sovitusti mahdollisuus tehdä osittain etätöitä.

Oma Hämeellä on käytössä laajalti työsuhde-etuja:
- Lounasetu
- Työmatkaetu
- Kulttuuri-, hyvinvointi- ja liikuntaetu Epassi Flex
- Työterveys Terveystalossa

Tehtäväkohtainen palkka on 2963,80 €/kk. Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi maksamme kokemukseen perustuvaa lisää, jonka määrä voi olla 3% tai 8%. Kokemuslisän perusteella määräytyvät myös lomapäivien kertymä. Työaika on 38,25 tuntia viikossa. Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Virkaan valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rikosrekisteriote valintapäätöksen saatuaan määräajassa. Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä. Me Oma Hämeessä haluamme tukea tieteellisen tutkimustyön tekemistä myöntämällä palkallisia vapaita väitöskirjan tai ylemmän korkeakoulututkinnon tekemiseen.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

Joanna Terävä-Karhinen

Lähijohtaja, sosiaalisen tuen palvelut Hattula-Hämeenlinna

050-4719252

joanna.terava-karhinen@omahame.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Liity joukkoomme ja ole osa muutosta! Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan