Sosiaaliohjaaja, perhesosiaalityö Lahti

Hakuaika päättyy  20.5.2024 23:59

Tavoitteemme on olla alan paras julkinen työpaikka ja etsimme nyt hyvinvoinnintekijöitä mukaan tälle haastavalle, mutta palkitsevalle matkalle.

Oletko sinä etsimämme sosiaalialan osaaja?

Haemme sosiaaliohjaajaa määräaikaiseen viransijaisuuteen perhesosiaalityöhön Lahteen 31.12.2024 saakka.

Perhesosiaalityön sosiaaliohjaajana tehtäviisi kuuluvat lapsiperheiden palvelutarpeen arviointien tekeminen ja sosiaalihuoltolain mukaisen suunnitelmallisen työskentelyn mukaiset työtehtävät. Erityisen tuen tarpeessa olevan lapsen palvelutarpeen arvioinnin aikana työskentelet sosiaalityöntekijän työparina.

Toimit itsenäisesti sosiaalihuollon asiakkaiden omatyöntekijänä yksikössä sovitun työnjaon mukaisesti. Palvelutarpeen arvioinnit ja suunnitelmallinen työskentely toteutetaan yhdessä lapsen, perheen ja verkostojen kanssa.
Lisäksi osallistut määräaikasidonnaisten vireillepanojen ja palvelutarpeen arviointien tekemiseen yksikössä sovitun työnjaon mukaisesti. Käsittelet tarvittaessa myös lapsiperheiden aikuisten sosiaalihuoltolain mukaisia asioita sekä asiakkuudessa olevien harkinnanvaraista toimeentulotukea.

Hyödynnämme perhesosiaalityön tiimityöskentelyssä systeemistä toimintamallia asiakatyön arvioimiseksi ja toteuttamiseksi. Tavoitteenamme on, että lapsi ja perhe saavat työskentelyn aikana riittävän tuen ja tarpeen mukaiset palvelut.

Me tarjoamme
- osaavat ja kannustavat työkaverit
- perehdytyksen työhön
- mahdollisuuden säännölliseen kouluttautumiseen
- mahdollisuuden osittaiseen etätyöhön
- perheystävällisen työpaikan (olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa)
- mahdollisuuden käyttää sairaan lapsen hoitopalvelua
- laajat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. 400 euron vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät.

Päijät-Hämeen maakuntakeskus Lahti on lahes täydellinen kaupunki. Matka Helsingistä ja Lappeenrannasta taittuu junalla tunnissa. Autoilevana matkaa tehdään Hämeenlin-nasta tunti, Mikkelistä puolitoista, Jyväskylästä ja Tampereelta kaksi. Lahti on lahtelaisten lisäksi tunnettu hiihdosta, räpistä ja Suomen toiseksi suurimmasta keskussairaalasta. Luonto on meille päijäthämäläisille tärkeä elementti ja sanotaankin, että jokaisella lahtelaisella on kaupunki etupihalla ja luonto takapihalla.

Hyppyrimäkien ja radiomastojen kaupungin kesäisenä olohuoneena toimii Sibeliustalon ja Vesijärven maisemoima satama-alue. Salpausselän harjumaisemista ja kulttuuritarjonnasta nautiskellaan ympärivuo-tisesti.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme sinulta sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain mukaista pätevyyttä, sosionomi (AMK).

Ennen viransijaisuuden vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Työskentelykielemme on suomi, joten toivomme hakijalta sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa, kuten B1-tasoa.

Liity ammattitaitoiseen joukkoomme!


Lisätietoja

https://paijatha.fi/rekry

Yhteystiedot

Jaana Nyman (10.5.2024 saakka)

puh. 044 416 4817

jaana.nyman@paijatha.fi

Anu Asikainen

puh. 044 482 0325

anu.asikainen1@paijatha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Päijät-Hämeen hyvinvointialueella työskentelee lähes 8000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Tuotamme alueen julkiset sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen palvelut. Sote- ja pelastustoimen ammattilaisten lisäksi joukossamme on myös muita esimerkiksi ICT- ja toimistopalveluiden osaajia. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme iloiseen Päijät-Hämeeseen! Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!