Sosiaalityöntekijä aikuissosiaalityö Forssan seutu

Hakuaika päättyy  24.5.2024 15:00

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Oletko kiinnostunut aikuissosiaalityöstä? Jos olet, niin nyt on tuhannen taalan paikka! Tule meille Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle työkaveriksi tekemään ja kehittämään vaikuttavaa aikuissosiaalityötä!

Meillä Forssan seudun aikuissosiaalityön tiimissä on avoinna kaksi sosiaalityöntekijän vakinaista ja kokoaikaista virkaa 1.8.2024 alkaen.

Aikuissosiaalityössä asiakkainasi ovat yli 18-vuotiaat vahvan tuen tarpeessa olevat asiakkaat, jotka ovat erilaisista syistä johtuen haasteellisessa elämäntilanteessa. Toimit yhdessä asiakkaan kanssa ja teet tiivistä yhteistyötä eri viranomaisten ja aikuissosiaalityön tiimin kanssa asiakkaan tilanteen parantamiseksi. Teet työtäsi paljon myös toimiston ulkopuolella eri verkostoissa, kotikäynneillä ja tarvittaessa työparityöskentelynä. Työn kehittäminen kuuluu olennaisesti työhösi.

Tukena työssäsi sinulla on aikuissosiaalityön tiimin rautaiset ammattilaiset ja oma lähijohtajasi.
Työpisteet sijaitsevat Forssassa ja Tammelassa, mutta työsi sisältää myös liikkumista Forssan seutukunnan kuntien alueella. Työpaikalla käytössäsi on oma työhuone sekä työnantajan auto on käytettävissäsi.

Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle!

Tarjoamme sinulle
-kiinnostavan ja haastavan työn
-työkavereiksesi rautaisia ammattilaisia
-kilpailukykyisen palkan 3985,80 €/kk
-reilua ja joustavaa johtamista
-joustavat etä- ja hybridityömahdollisuudet ja mahdollisuuden monipaikkatyöhön
-ryhmätyönohjauksen ja ammattitaitoasi ylläpitävät koulutukset
-kulttuuri-, liikunta- tai hierontaedun 200 euroa vuodessa
-lounasedun 20%
-hyvän työterveyshuollon

Toivomme, että olet asiakaslähtöinen ja sinulla on aktiivinen ja innostunut työote. Jos sinulla on vielä hyvät vuorovaikutustaidot ja olet lisäksi rohkea ja ajattelet itsenäisesti, niin olet juuri oiva työkaveri meille. Viran kelpoisuusehtona on laillistettu sosiaalityöntekijä.

Hakemuksen tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä. Haastattelut pidämme viikolla 23.

Sosiaalityöntekijän tehtäväkohtainen palkka on 3985.80€/kk.
Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE sopimuksen mukaan. Koeaika on 6 kuukautta. Välittömässä potilas- ja asiakastyössä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja ja 55 §:n mukaista hengityselinten tuberkuloosia koskevaa selvitystä.


Lisätietoja

https://omahame.fi/meille-toihin

Yhteystiedot

Johtava sosiaalityöntekijä Seija Mustajärvi 050 5641244, seija.mustajarvi@omahame.fi

Aikuissosiaalityön päällikkö Sari Kiviranta, 050 3234188, sari.kiviranta@omahame.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Oma Häme kutsuu sinut mukaan rakentamaan yhdessä merkityksellistä huomista! Etsimme omistautuneita työntekijöitä, jotka jakavat arvomme ja intohimon yhdenvertaisuuteen, asiakaslähtöisyyteen, vaikuttavuuteen ja rohkeuteen. Miksi Oma Häme? Meillä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa suoraan asiakkaidemme hyvinvointiin. Työskentelemme yhteisönä kohti tasavertaista palvelua, ottaen asiakkaat ja työntekijät mukaan suunnitteluun ja kehittämiseen. Käytämme tieteeseen perustuvia menetelmiä, jotka tuovat muutoksia asiakkaidemme elämään. Tule mukaan, tee merkityksellistä työtä ja rakenna kanssamme parempaa tulevaisuutta! Oma Häme vastaa 171 000 asukkaan hyvinvoinnista 11 kunnan alueella 6500 työntekijän voimin. Tutkimuksen mukaan meidän työntekijöistä reilu 70% suosittelisi meitä työnantajana ystävälleen. (Lähde: TTL). Tutustu työnantajaan