test

Sosiaalityöntekijä, aikuissosiaalityön Pohjoinen tiimi

Hakuaika päättyy  29.4.2024 23:59

Tule meille aikuissosiaalityön mahtavaan porukkaan pohjoisen tiimin sosiaalityöntekijäksi!

Sosiaalityöntekijä työskentelee aikuissosiaalityön pohjoisen tiimin (Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi) alueella. Työpiste sijaitsee palvelussuhteen alussa Imatralla. Työ edellyttää ajokorttia sekä auton käyttömahdollisuutta Etelä-Karjalan hyvinvointialueella. Tehtävän aloitus 13.5.2024 tai sopimuksen mukaan.

Työ sisältää sosiaalista ohjausta ja neuvontaa, palvelutarpeen arviointia ja asiakassuunnitelmien laatimista, tarvittavien tukitoimien ja palveluiden järjestämistä moniammatillisen verkoston kanssa sekä ohjausta ja neuvontaa. Sosiaalityöntekijän tehtäviin sisältyy lisäksi täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen päätösten tekoa.

Työ edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, itsenäistä työotetta sekä kykyä tiimi- ja verkostotyöskentelyyn. Arvostamme kykyä ottaa kokonaisvastuuta asiakasprosesseista. Yksikössämme vahvistetaan asiakaslähtöistä työtä systeemisen työskentelymallin avulla. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä osana innostavia ja osaavia tiimejä, joissa autamme toinen toisiamme.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaan, tehtäväkohtainen palkka on 3636,88 €/kk.

Kelpoisuutena sosiaalityöntekijän virkaan on laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) 7§:n mukainen pätevyys. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden lisäksi haussa huomioidaan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön perus- ja aineopinnot ja käytännön harjoittelun.

Virkaan valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Virassa edellytetään Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Laitathan hakemuksen pian, aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Haastattelut pidetään Lappeenrannan Aikuisten keskuksessa, Valtakatu 51, Lappeenranta.

Me työnantajana välitetään sinusta ja tarjoamme sinulle monipuolisia henkilöstöetuja:
- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan max 150 €/vuosi
- vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa
- mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen
- ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia
- systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen
- savuttoman työympäristön
- kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet.


Lisätietoja

http://www.ekhva.fi

Yhteystiedot

Toimintayksikön esimies Johanna Viskari, johanna.viskari@ekhva.fi, p. 040 706 8159

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti, ammattitaitoisesti ja sydämellisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämäniloisen ja välittävän joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Haluamme, että tulevaisuudessa meillä työskentelee Suomen onnellisimmat työntekijät. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa. Tutustu työnantajaan