Sosiaalityöntekijä, aikuisten sosiaalipalvelut, Tammisaari

Hakuaika päättyy  27.5.2024 15:45

Haemme sosiaalityöntekijää aikuisten sosiaalipalveluihin vakituiseen virkasuhteeseen Länsi Uudenmaan hyvinvointialueen Lounaiselle alueelle.

Lounaisella alueella työskentelevät Kirkkonummen ja Raasepori/Hangon aluetiimit. Tiimit tekevät tiivistä yhteistyötä ja alueella on yhtenäiset käytännöt; mm. yhteinen neuvontanumero.

Aikuisten sosiaalipalvelut tuottavat sosiaalihuoltolain mukaisia sosiaalipalveluja, sosiaalipalvelujen neuvontaa ja ohjausta sekä taloudellista tukea. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti 18-64 -vuotiaita. Sosiaalityö on luonteeltaan muutosta ja osallisuuksia tukevaa työtä, jonka tavoitteena on yhdessä yksilöiden, perheiden ja yhteisöjen kanssa lieventää elämäntilanteen vaikeuksia, vahvistaa yksilöiden ja perheiden omia toimintaedellytyksiä ja osallisuutta sekä edistää yhteisöjen sosiaalista eheyttä.

Sosiaalityöntekijän tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti päivystysluonteiset ja kiireelliset asiat sekä niiden selvittäminen mutta myös palvelutarpeen arvioinnit ja tarvittavat päätökset sosiaalihuoltolain ja toimeentulotukilain mukaan.

Ensisijainen työpiste on Tammisaaressa, jossa tiimisi sijaitsee. Työskentelyalueena on Raasepori-Hanko. Tarpeen mukaan on mahdollista työskennellä myös Hangon tai Kirkkonummen toimistolta. Osittaisesta etätyöstä on myös mahdollista sopia. Meillä on liukuva työaika. Tiimiin kuuluu johtava sosiaalityöntekijä, sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia ja toimistohenkilöstöä. Tukea työhön saat alueen kollegoilta ja esihenkilöiltä sekä työnohjauksessa. Tiimistä saa työparin aina tarvittaessa.

Työ on itsenäistä, haastavaa ja kiinnostavaa ja sinulla on mahdollisuus kehittää sitä yhdessä kollegoiden kanssa. Tiimissä työskennellään sujuvasti kahdella kielellä; suomeksi ja ruotsiksi, joten kielitaitokin karttuu työn ohessa.

Työpaikan nimi ja osoite: Aikuisten sosiaalipalvelut, Raaseporintie 37, 10650 RAASEPORI
Työaika: 37h 45min /vko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään: Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme: Aikaisempaa kokemusta sosiaalityöstä sosiaalitoimistossa ja aikuissosiaalityössä.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa Pia Sandström (johtava sosiaalityöntekijä) ja Jenny Rusk (palveluyksikköpäällikkö) etunimi.sukunimi@luvn.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Tutustu työnantajaan