Sosiaalityöntekijä, lapsiperheiden sosiaalityö ja -ohjaus, Valkeakoski

Hakuaika päättyy  20.5.2024 23:59

Sosiaalityöntekijä, tule osaksi kehitysmyönteistä ja innostavaa työyhteisöämme! Haemme uutta innokasta työkaveria Valkeakoskelle lapsiperheiden sosiaalityöhön. Avoinna oleva sosiaalityöntekijän virka on vakituinen.

Lapsiperheiden sosiaalityön sosiaalityöntekijänä työpäiväsi rakentuvat joko sosiaalihuoltolain mukaista asiakkuuksista tai palvelutarpeen arvioinneista. Arvioit lasten ja perheiden tuen tarpeita tai teet sosiaalihuoltolain mukaista suunnitelmallista sosiaalityötä lapsiperheiden asiakkaiden kanssa. Tavoitteena on tukea perheen omia voimavaroja arjen haasteissa sekä tarjota palveluita oikea-aikaisesti ja asiakkaan tarpeen vaatimassa laajuudessa. Työ on usein työparityötä.

Tarjoamme sinulle paitsi mahdollisuuden vaikuttaa lasten ja nuorten elämään sekä perheiden hyvinvointiin, myös tiimin, jossa työskentelee kokeneita sosiaalityön ja -ohjauksen ammattilaisia. Mainio ja asiantunteva johtavasta sosiaalityöntekijästä, sosiaalityöntekijöistä, sosiaaliohjaajista ja perhetyöntekijöistä koostuva tiimimme ottaa uudet jäsenet positiivisella asenteella mukaan työn imuun. Meillä tehdään hyvää työtä, sillä tiimissämme on hyvä ja välittävä henki.

Työtilasi sijaitsee Valkeakosken keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Sinulla on työnteon tukena Pirkanmaan hyvinvointialueen tukirakenteet kuten lakimiespalvelut, lähiesimiehen tuki ja konsultointiapu. Mahdollistamme joustavan etätyön, työnohjauksen ja tuemme työntekijöiden kouluttautumista.

Sinulta odotamme hyviä työyhteisö- ja vuorovaikutustaitoja, positiivista asennetta sekä innostusta työn kehittämiseen.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Toivomme, että sinulla on aiempaa kokemusta lapsiperheiden sosiaalityöstä tai lastensuojelun sosiaalityöstä. Eduksi katsomme kokemuksen palvelutarpeen arvioinneista. Sosiaalityöntekijän ammatissa voi toimia tilapäisesti enintään vuoden ajan sosiaalityöntekijän ammattiin opiskeleva henkilö, joka on suorittanut hyväksytysti sosiaalityön aineopinnot ja käytännön harjoittelun. Arvostamme myös hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä muuta kielitaitoa.

Tehtäväkohtainen palkka on 3 750 euroa. Meillä on mahdollisuus maksaa tehtäväkohtaisen palkan lisäksi määräaikaisesti 8 %:n rekrytointilisää myöntämisehtojen mukaisesti. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Työaika on kokoaikatyö, päivätyö. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 6 §:n 2 momentin mukainen rikosrekisteriote ja vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Työhöntulotarkastus tehdään työterveydessämme Pirtessä.

Jos olet innostunut auttamaan nuoria ja haluat olla osa ammattitaitoista tiimiämme, jätä hakemuksesi Kuntareryssä. Kerro meille, miksi juuri sinä olisit sopiva tähän tehtävään!

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa johtava sosiaalityöntekijä Riina Helin puh. 040 3357384, p. 040 335 7384, riina.helin@pirha.fi.

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena? Tutustu työnantajaan

Kuntarekryn somekanavissa jaetaan avoimia työpaikkoja ja hyödyllisiä työnhakuvinkkejä. Ota @kuntarekry seurantaan Facebookissa, Instagramissa, LinkedInissä, X:ssä ja TikTokissa!