test

Sosiaalityöntekijä (lapsiperheiden sosiaalityö, pohjoinen alue)

Hakuaika päättyy  30.4.2024 15:45

Tervetuloa tiimiimme! Rakennetaan sinulle yhdessä näköisesi työarki ja työnkuva mukavan sekä ammattitaitoisen tiimin jäsenenä. Haemme lapsiperheiden sosiaalityöhön pohjoiselle alueelle

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Työskentelyalueenasi on pääsääntöisesti Viitasaari ja Pihtipudas. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, mistä toimipisteestä haluaisit työskennellä Keski-Suomen hyvinvointialueen pohjoisella alueella (Viitasaari, Pihtipudas, Saarijärvi, Kinnula, Karstula, Äänekoski). Tarjoamme mahdollisuuden tehdä myös etätyötä (40 % työajasta).

Keski-Suomen hyvinvointialueen pohjoisimmalla alueella tiimin työntekijät vastaavat sekä lapsiperheiden sosiaalityöstä, että lastensuojelun avohuollon sosiaalityöstä. Lapsiperheiden sosiaalityön sosiaalityöntekijän tehtävässä vastaat palvelutarpeen arvioinnista ja toimit erityisen tuen tarpeen lasten omana työntekijänä.

Työhösi saat vahvan esihenkilötuen johtavalta sosiaalityöntekijältä ja palvelupäälliköltä. Työskentelet itsenäisesti, työparina, tiimissä sekä erilaisissa verkostoissa. Mukavan ja ammattitaitoisen tiimin lisäksi tarjoamme työn tueksi säännölliset tiimipalaverit, työnohjausta sekä työhön liittyvää koulutusta. Työsi tukena on myös hyvinvointialueen laajat lapsiperheiden palvelut ja oman lakimiehen konsultaatiomahdollisuus.

Miksi sinun kannattaa hakea juuri meille:
- Avohuollon lastensuojelua kehitetään jatkuvasti, pääset mukaan kehittämistyöhön.
- Tuemme tutkintoon tähtäävässä koulutuksessa sinua palkallisilla opiskelupäivillä.
- Tarjoamme mahdollisuuden palkalliseen graduvapaaseen.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Mikäli tehtävään ei saada kelpoisuuden täyttävää henkilöä, voidaan siihen määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot.

Arvostamme aiempaa kokemustasi lapsiperheiden sosiaalityöstä tai lastensuojelusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon sekä tiimityöhön. Tehtävä edellyttää myös auton käyttömahdollisuutta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa. Virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Lisäksi valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Haastattelemme hakijoita mahdollisesti jo hakuaikana.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Katja Salminen-Lahtinen, johtava sosiaalityöntekijä

p. 040 612 8186

katja.salminenlahtinen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan