test

Sosiaalityöntekijä lasten ja nuorten mielenterveys ja päihdepalveluihin Keskiselle alueelle

Hakuaika päättyy  14.5.2024 12:00

Sosiaalityöntekijä - Haluatko olla rakentamassa parempaa huomista? Etsitkö monipuolisia työmahdollisuuksia? Meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella olisi sellainen työpaikka tarjolla. Lue lisää alta!

Etsimme sosiaalityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen 3.6.2024 alkaen. Työyksikkö palvelussuhteen alkaessa on lasten ja nuorten mieleterveys ja päihdepalvelut Kuopiossa.


Millaiseen työhön etsimme tekijää?
Sosiaalityöntekijänä tulet työskentelemään lasten mielenterveystiimin moniammatillisessa tiimissä, jossa hoidetaan alle 13-vuotiaita lapsia. Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuluu mm. perhe- ja verkostotyö sekä toimia sosiaalityön asiantuntijana. Perhekeskuksen lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut ovat perusterveydenhuollon palveluita. Nuorten mielenterveys- ja päihdepalvelut ovat tarkoitettu alle 13-vuotiaiden lasten hoitoon perheineen ja verkostoineen. Palveluissa hoidetaan lievästi ja keskivaikeasti oireilevia lapsia.

Työskentely sisältää yksilöllisen hoidon tarpeen mukaan perhe- ja verkostotyötä, tutkimuksia sekä kuntoutusta. Lisäksi palveluissa on myös ryhmätoimintoja. Lasten ja nuorten mielenterveys- ja päihdepalveluissa työskentelee psykologian, hoitotyön, sosiaalityön ja lääketieteen osaajia. Työtä tehdään moniammatillisesti. Yhteistyötä tehdään tarvittaessa eri verkostojen kanssa.


Mitä tarjoamme työntekijöillemme?
Työ on itsenäistä, mutta tiimituki on vahva. Työskentelyn tukena on säännöllinen yhteisötyönohjaus. Odotamme sinulta ammatillista osaamista, kiinnostusta työn kehittämiseen, hyviä vuorovaikutus taitoja ja oman työn organisointi taitoja.

Palkka 3 792,65 €/kk
Työaika 37.75 h/vko

Kiinnostuitko?

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalityöntekijän kelpoisuus (Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) 7§). Eduksi katsotaan työkokemus ja/tai osaaminen psykiatrisesta työstä lasten ja perheiden kanssa sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote. Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa. Pohjois-Savon hyvinvointialueelle palvelussuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

Tehtävän täytössä noudatetaan koeaikaa joka on kuusi kuukautta. Haastattelut voidaan aloittaa jo haun aikana.

Tule mukaan tekemään merkityksellistä työtä Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/toihin-meille
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/pohjois-savon-hyvinvointialue/sosiaaliala/

Yhteystiedot

Palveluesihenkilö

Tarja Lilja

044 7187964

tarja.lilja@pshyvinvointialue.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Pohjois-Savon hyvinvointialue tarjoaa pelastustoimen, sosiaalihuollon ja terveydenhuollon palvelut Pohjois-Savon jokaiselle asukkaalle. Kuopion yliopistollinen sairaala tarjoaa erikoissairaanhoitoa ja vastaa noin miljoonan suomalaisen vaativasta erikoissairaanhoidosta Itäisellä yhteistyöalueella. Meitä on jo lähes 13 000 hyvinvointialueen ammattilaista, tule mukaan rakentamaan huomisen hyvinvointia Pohjois-Savoon! Tutustu työnantajaan