Sosiaalityöntekijä-lastenvalvoja (perheoikeudelliset palvelut, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  27.5.2024 15:45

Haemme Keski-Suomen hyvinvointialueen perheoikeudellisiin palveluihin vakituiseen virkasuhteeseen

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ-LASTENVALVOJAA

Sosiaalityöntekijä-lastenvalvojan tehtäviin kuuluvat lapsen isyyden ja äitiyden selvitykset, lapsen huoltoon, asumiseen ja tapaamiseen liittyvät neuvottelut sekä sopimusten vahvistamiset. Lisäksi tehtäviin kuuluvat lapsen elatussopimusneuvottelut ja sopimusten vahvistamiset sekä lapsen huollosta ja tapaamisoikeudesta annetun lain 16 §:n mukaisten olosuhdeselvitysten tekeminen tuomioistuimille.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn sekä työllesi asiantuntevan ohjauksen, tiimin tuen ja mukavat työkaverit. Työskentelypaikkana on perheoikeudellisten palveluiden Jyväskylän toimipiste. Tehtävän hoidossa on osittainen etätyömahdollisuus.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Edellytämme sinulta työkokemusta perheoikeuden tai sosiaalityön alalta, hyviä yhteistyö-, vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, työparityöhön ja moniammatilliseen verkostotyöhön.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Lämpimästi tervetuloa meille töihin!

Jätä hakemuksesi ilmoituksen yhteydessä olevasta linkistä. Voit hyödyntää järjestelmän hakemuspohjaa tai jättää hakemuksesi liitetiedostona.


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Ota yhteyttä, annan mielelläni lisätietoja:

-

Mirja Laitinen, palvelupäällikkö

p. 050 311 8647

mirja.laitinen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan