test

Sosiaalityöntekijä (vammaispalvelut, pohjoinen alue)

Hakuaika päättyy  2.5.2024 15:45

Tervetuloa rakentamaan omannäköistä työarkea Keski-Suomen hyvinvointialueelle - vammaispalveluissa sosiaalityöntekijän työ on monipuolista ja haastavaa!

Haemme vammaispalveluiden pohjoiseen tiimiin vakituiseen virkasuhteeseen

SOSIAALITYÖNTEKIJÄÄ

Sosiaalityöntekijänä osallistut ja pääset kehittämään kehitysvammaisten itsemääräämisoikeuteen liittyvää työskentelyä. Sosiaalityöntekijänä kohtaat asiakkaanamme olevia eri ikäisiä, erityisen tuen tarpeessa olevia vammaisia henkilöitä heidän erilaisissa elämäntilanteissaan. Työskentelet vammaisten henkilöiden lisäksi heidän läheistensä ja verkostojensa kanssa. Pääset tekemään töitä tiiviissä yhteistyössä moniammatillisen verkoston kanssa.

Tarjoamme sinulle työsi tueksi osaavan, kokeneen ja ammattitaitoisen vammaispalveluiden tiimin. Asiakastyössä ohjaajat toimivat sosiaalityöntekijän työparina. Kiinteää yhteistyötä tehdään myös toimintayksiköiden palveluesihenkilöiden kanssa. Pohjoisella alueella eri kuntien vammaispalvelun työntekijöiden ja esihenkilön välinen yhteistyö on saumatonta.

Tehtävässä toimipisteesi sijaitsee ensisijaisesti pohjoisella alueella. Halutessasi selvitämme virallista työpistettä toisesta vammaispalveluiden toimipisteestä, mikäli se on sinulle parempi vaihtoehto. Työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Tehtävä edellyttää ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys. Mikäli tehtävään ei saada kelpoisuuden täyttävää henkilöä, voidaan siihen määräajaksi palkata sosiaalityön loppuvaiheen opiskelija, joka on suorittanut ammattihenkilölain (817/2015) 12 §:n mukaiset opinnot.

Arvostamme erityisesti aiempaa kokemusta vammaispalveluiden sosiaalityöntekijän työstä tai muusta sosiaalityöstä. Tehtävä edellyttää kykyä itsenäiseen asiakastyöskentelyyn, päätöksentekoon ja tiimityöhön. Lisäksi arvostamme aktiivista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).

Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Valitun tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen viran vastaanottamista.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Ota yhteyttä, kerron mielelläni lisää:

-

Sanna Hänninen, johtava sosiaalityöntekijä

p. 050 570 3455

sanna.m.hanninen@hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan