Tule keikkalaiseksi ISLABiin Etelä-Savoon, Savonlinnan seutu

Hakuaika päättyy  31.12.2024 23:59

Tule keikkalaiseksi ISLABiin! Onko toiveenasi työskennellä joustavasti oman elämäntilanteesi mukaisesti ja kehittää osaamistasi erilaisten työtilaisuuksien kautta? Tervetuloa keikkailemaan laboratorioalan ammattilaisten pariin Etelä-Savoon!

Savonlinnassa pääset nauttimaan alueen luonto- ja kulttuurielämyksistä ympäri vuoden.Alueen muita kuntia ovat esimerkiksi matkailukohteina tutut Rantasalmi ja Suomen soutupitäjä Sulkava. Vapaa-ajalla voitkin nauttia esimerkiksi vesistöjen suomista harrastusmahdollisuuksista - onhan Etelä-Savo Suomen järvirikkain maakunta pinta-alaan suhteutettuna.

Tarjoamme ISLABin sijaisrekisterin kautta terveydenhuollon ammattilaisille keikkatöitä ja lyhytaikaisia sijaisuuksia näytteenottotehtävissä Etelä-Savon aluelaboratorion alaisissa toimipisteissämme eri puolilla maakuntaa. Voit olla valmis laboratoriohoitaja/bioanalyytikko, alan opiskelija tai muu terveydenhuollon ammattilainen/opiskelija (esimerkiksi sairaanhoitaja, lähihoitaja tai lääketieteen opiskelija), jolla on suoritettuna näytteenoton ja preanalytiikan perusopinnot.
Näytteenottotehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 § mukaista rokotussuojaa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät meillä Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimuksen) mukaan. Henkilöstöetuina tarjoamme muun muassa taukokahvit ja -teet sekä kattavat työterveyshuollon palvelut. Käytössämme on myös kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointietu Epassi, mikäli yhtäjaksoinen palvelussuhteesi kestää yli 3 kuukautta.

Hakeudu sijaisrekisteriimme täyttämällä tietosi Kuntarekryn hakulomakkeemme kautta. Kerro samalla, millä paikkakunnilla haluaisit työskennellä. Olemme uusiin hakijoihin yhteydessä, kartoitamme toiveisiisi sopivat ja osaamiseesi soveltuvat työskentelypaikat sekä järjestämme sinulle tarvittavan perehdytyksen työtehtäviin. Sijaisrekisteriin hyväksymisen jälkeen pääset vastaanottamaan ISLABilta sinulle sopivia työtarjouksia.
Pidempiaikaiset sijaisuudet sekä määräaikaisesti tai toistaiseksi täytettävät tehtävät ja virat laitamme erilliseen hakuun. Tutustu myös näihin avoimiin paikkoihimme https://www.kuntarekry.fi/islab!


Lisätietoja

http://www.islab.fi

Yhteystiedot

osastonhoitaja Hanna Huoman hanna.huoman@islab.fi

Jätä sijaishakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja ISLAB hyvinvointiyhtymä on yksi Suomen suurimmista laboratoriokeskuksista ja julkisen terveydenhuollon peruspilari – kotimainen, turvallinen ja luotettava. Neljä keskuslaboratoriotamme ja 80 palvelupistettämme huolehtivat asiakkaistamme paikallisesti kaikkialla Itä-Suomessa. ISLAB on Itä-Suomen alueen hyvinvointialueiden yhdessä omistama laboratoriokeskus. Tehtävämme on tuottaa laboratoriopalveluillamme sujuvuutta hoitoketjuihin sekä hyvinvointia asukkaille ja yhteisöille. Tutustu työnantajaan