test

Vastaava ohjaaja (kotihoito, Saarijärvi - Kannonkoski)

Hakuaika päättyy  6.5.2024 15:45

Kaipaatko elämääsi vaihtelevia työpäiviä, huippu työporukkaa sekä merkittäviä asiakaskohtaamisia?

Haemme Saarijärven ja Kannonkosken kotihoidon alueille moniammatilliseen tiimiin vakituiseen työsuhteeseen

VASTAAVAA OHJAAJAA

Työaika on vuorotyötä, painottuen arkipäiviin. Myös osittainen etätyö on mahdollista erikseen sovittaessa.

Kotihoidon palveluiden avulla tuemme moniammatillisesti asiakkaan omia voimavaroja ja toimintakykyä, sekä mahdollistamme laadukkaan, turvallisen ja mielekkään kotona asumisen. Asiakaskäynnit voidaan toteuttaa autojen, pyörien sekä kävelylenkkien avulla. Autolla pääsee usein ihastelemaan kauniita maisemia ja kävely- tai pyörälenkeillä taas haukkamaan raitista ilmaa pitkin päivää.

Sinulla on tehtävässä keskeinen rooli kotihoidon laadun varmistamisessa ja sen kehittämisessä. Huolehdit esihenkilön ja sairaanhoitajien tuella toimipistekohtaisen omavalvontasuunnitelman ajantasaisuudesta sekä varmistat sen mukaisen toiminnan toteutumista. Tehtäviisi kuuluu myös palveluvastaavan sijaistaminen, hallinnollisia työtehtäviä sekä muita vastuualueita, jotka räätälöidään valitun henkilön osaamisen ja toiveiden mukaan. Osa työajasta painottuu asiakastyöhön, joka sisältää vaihtelevasti hoiva - ja hoitotyötä. Asiakastyö sisältää itsenäisesti tehtäviä asiakaskäyntejä. Pystyt vaikuttamaan omaan viikkokalenteriisi painottamalla käyntejäsi parhaaksi näkemälläsi tavalla.

Tiimissämme työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia, fysioterapeutti, kotiutushoitaja, vastaava hoitaja sekä palveluvastaava. Tiiviinä työparinasi toimii vastaava sairaanhoitaja. Henkilökunnan hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa huumori hersyy työn lomassa ja jossa jokainen tekee töitä hyvän työarjen puolesta. Tunnelma on työtekijöiden kertoman mukaan innostava ja rento. Autamme aina toisiamme, joten meistä saat hyvät työkaverit. Järjestämme myös aktiivisesti virkistystoimintaa työyhteisössä.

Teknologia on lisääntymässä yhä enemmän palveluissamme. Optimointi vastaa asiakaskäyntien jakamisesta, jotta työt jakautuvat tasapuolisesti kaikille työntekijöille. Osa asiakkaiden asiakaskäynneistä toteutetaan etähoivan avulla ja lääkehoitoon on myös otettu useassa kotitaloudessa tueksi lääkerobotit. Asiakkaan turvana saattaa olla myös turvaranneke, jonka kautta hän pystyy tarvittaessa hälyttämään apua.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

--------------------

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. sosionomi, geronomi, sairaanhoitaja) tai vastaava opistoasteen tutkinto. Hakijan tulee olla rekisteröitynyt Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Odotamme asiakaslähtöistä, aktiivista, joustavaa ja asioihin tarttuvaa joukkuepelaajaa, joka kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme, että tunnet toimintaa koskevat ohjeet ja tuet muita toimipisteensä jäseniä onnistumaan sekä kehittymään tehtävässään. Muu alaan liittyvä koulutus katsotaan hyödyksi. Kokemus ikääntyvien parissa työskentelystä katsotaan eduksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista koeajan alussa sekä hygieniapassia. Edellytämme myös tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

Valitun ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote.

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi kotihoidon tiimiimme!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Yhteystiedot

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:

-

Paula Paavola

palveluvastaava

p. 040-1578900

sähköposti: paula.paavola@hyvaks(at)hyvaks.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi! Tutustu työnantajaan