test

Vastaava ohjaaja, Puistola

Hakuaika päättyy  8.5.2024 14:00

Puistolan päihdekuntoutujien ympärivuorokautiseen asumispalveluyksikköön Seinäjoella haetaan vastaavaa ohjaajaa.

Puistolan päihdekuntoutujien ympärivuorokautiseen asumispalveluyksikköön Seinäjoella haetaan vastaavaa ohjaajaa. Puistola tarjoaa lyhyt- ja pitkäaikaista ympärivuorokautista palveluasumista työikäisille.

Vastaavana ohjaajana johdat asumisyksiköiden toimintaa ja henkilöstöä. Sinulla on keskeinen rooli yksiköiden palvelun laadun varmistamisessa ja toiminnan kehittämisessä. Keskeisiin tehtäviisi sisältyvät henkilöstövoimavarojen suunnittelu ja johtaminen, osaamisen varmistaminen, asiakaslähtöisen työn kehittäminen, omavalvonnasta vastaaminen sekä työhyvinvoinnista huolehtiminen. Olet kannustava, valmentava ja rohkaiseva esihenkilö. Tuet työntekijöitä onnistumaan ja kehittymään tehtävässään. Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, organisointi- ja päätöksentekokykyä, ymmärrystä muutosjohtajuudesta, joustavuutta, hyviä yhteistyötaitoja sekä vahvaa vuorovaikutusosaamista.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteen tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät käytössä olevan työehtosopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työhaastattelut järjestetään 10.5.2024.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Vastuuyksikköjohtaja, työikäisten kotona asumisen tuki ja asumispalvelut, Mia Välimaa-Luoma

050 517 7794

mia.valimaa@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan