test

Yksilövalmentaja, Alavus

Hakuaika päättyy  2.5.2024 13:00

Etelä-Pohjamaan hyvinvointialue, työllistymistä ja osallisuutta edistävät palvelut, hakee vakituiseen toimeen yksilövalmentajaa Alavudelle ja tarvittaessa lähikuntiin työikäisten palveluihin.

Yksilövalmentaja vastaa asiakkaidensa kuntouttavan työtoiminnan toteutuksen prosessista, johon kuuluu mm. asiakkaiden yksilövalmennus työllistymiseen, opiskeluun ja elämänhallintaan. Yksilövalmentaja tukee asiakasta itsetunnon vahvistamisessa, omien voimavarojen löytämisessä ja tulevaisuuteen suuntaamisessa. Lisäksi tehtävään kuuluu kuntouttavan työtoiminnan paikkojen etsiminen, jalkautuva työ.

Työ on hyvin itsenäistä ja liikkuvaa, joten oma auto on tarpeen. Työtä tehdään verkostoissa ja yhteistyössä mm. aikuissosiaalityön, työpajan, kuntien, palveluntuottajien ja järjestöjen kanssa.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto.

Eduksi luetaan aikaisempi kokemusta työllisyyden hoidon kentältä, aikuisten parissa tehdystä työstä, kehittävää ja itsenäistä työotetta sekä kokonaisuuksien hallintaa. Lisäksi toivomme hakijalta hyviä yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä asiakasta motivoivaa ja tukevaa työtapaa.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Toimen täytössä noudatetaan koeaikaa. HYVAEP on savuton työpaikka.

Työhaastattelut järjestetään ke 8.5.24

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Palveluyksikköjohtaja Marjo Taittonen

puh. 044 418 1183

marjo.taittonen@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan