Skip to main content
test
Hammaslääkäreiden avoin työnhaku (id2683) - Siun sote

TERVETULOA MEILLE SIUN SOTELLE POHJOIS-KARJALAAN!

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue aloitti toimintansa vuoden 2023 alusta. Käytämme yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 160 000 asukkaalle. Tule tekemään itsellesi unelmien työpaikka.

Työ on vaihtelevaa, monipuolista ja haastavaa. Työnkuvaan ja työaikoihin on mahdollista päästä itse vaikuttamaan. Meillä voit tehdä myös etätyötä (työn salliessa). Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja kollegoiden tuen!

Siun soten alueella Pohjois-Karjalassa on tarjolla hammaslääkäreiden töitä perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa.

Autamme puolisolle työpaikan etsinnässä sekä asunnon etsinnässä (Siun sotella on myös omia vuorattavia asuntoja). Kalustettuja soluasuntoja löytyy sairaalan vierestä sekä maakunnista edulliseen 9/vrk tai 135€/kk hintaan(jaettu 2hh) tai oma huone 19€/vrk ja 271€/kk soluasunnot@siunsote.fi tai pidempiaikaisista vuokrattavista asunnoista voit kysellä asunnot@siunsote.fi.

Kerro meille tietoja itsestäsi ja toiveistasi, me otamme yhteyttä sinuun.

Jätä hakemus sähköisesti.

Lisätietoja voit kysyä: rekrytointisuunnittelijat, Laura Naumanen, laakari@siunsote.fi p. 013 330 4244 tai mervi.karttunen@siunsote.fi p. 013 330 7173

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Ansvarig sommararbetsgivare

Rekommenderade jobb