Skip to main content
test
Varhaiskasvatuksen sijaishaku - Kouvolan kaupunki

Haemme sijaisia varhaiskasvatuksen opettajan, lastenhoitajan, lasten erityisohjaajan, perhepäivähoitajan ja päiväkotityöntekijän eripituisiin sijaisuuksiin.

Voit ilmoittautua sijaisrekisteriin täyttämällä sähköisen hakemuksen hae työpaikkaa-linkin kautta. Mikäli olet kiinnostunut työstä vain tietyssä yksikössä, merkitse se lisätietoihin. Hakija huolehtii käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Tutkinto- ja opintorekisteriote tulee liittää sähköiseen hakemukseen pdf tiedostona. Ajan tasalla olevat yhteys- ja käytettävyystiedot ovat edellytyksenä sijaisuuksien tarjoamiselle.

Hakemuksen jättämisen jälkeen ota yhteyttä varhaiskasvatusyksikön johtaja Marja-Liisa Ylöstaloon puh. 02061 55675 tai Olli Vilkkoon puh. 02061 58321.

Mikäli teet jo meille sijaisuuksia järjestelmän ulkopuolella, käythän silti rekisteröitymässä sijaiseksi, jotta tietosi löytyvät järjestelmästä. Kutsupalvelua käytettäessä saat tiedon työtarjouksesta tekstiviestillä.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain 540/2018 mukaan. Huomioimme myös opiskelijat.

Rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote tulee esittää, mikäli sijaisuuksien yhteenlaskettu aika vuoden aikana ylittää kolme kuukautta.

Kouvola, näköisesi paikka: https://www.kouvola.fi/nakoisesi-paikka/

https://www.kuntarekry.fi/fi/tyonantajat/kouvolan-kaupunki/varhaiskasvatus/

Lisätietoja

https://www.kouvola.fi/kasvu-ja-oppiminen/paivahoito-ja-varhaiskasvatus/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Marja-Liisa Ylöstalo puh. 02061 55675
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Olli Vilkko puh. 02061 58321
Kehittämisvastaava Asta Nikander, puh. 02061 57612
Palvelualueen esimies Terttu Hänninen, puh. 02061 57207 (lasten erityisohjaajat)

Lisätietoja

Sivistys, Kasvatus ja opetus, Varhaiskasvatus

Kouvola on Kaakkois-Suomen keskus; aktiivisten kaupunki keskel kaikkee. Asukkaita kaupungissa on vajaat 80 000. Kouvolassa on aikaa elämälle hyvien palvelujen ja harrastusmahdollisuuksien äärellä. Arki on sujuvaa ja luonto alkaa takapihalta. Asumiseen on vaihtoehtoja kaupunkikeskustoista rauhallisiin taajamiin ja eloisiin maaseutukyliin. Kouvolasta on nopeat yhteydet pendelöintiin pääkaupunkiseudulle ja lähikaupunkeihin. Kouvolan kaupunki on savuton työpaikka.

Tervetuloa osaajiemme joukkoon!


Osoite: Torikatu 10, 45100 Kouvola
Kouvolan kaupunki - Rökfri arbetsplats Kouvolan kaupunki - Vi satsar på orientering

Rekommenderade jobb