Henkilökohtaisen avun sijaisuudet

Hakuaika päättyy  31.5.2024 18:00

Etsimme henkilökohtaisia avustajia tuuraamaan äkillisiä poissaoloja sekä pidempiä sijaisuuksia. Etsimme siis tarvittaessa töihin kutsuttavia avustajia. Jos olet kiinnostunut henkilökohtaisen avun työstä ja sinulla on aito auttamisen halu, niin tämä voi olla juuri sinulle oiva mahdollisuus päästä tekemään merkityksellistä työtä joustavasti.

Mahdolliset työvuorot voivat olla aamu-, ilta- tai viikonloppuvuoroja ja työvuorot voivat olla kestoltaan osa- tai kokopäiväisiä.

Mitä henkilökohtainen avustaja tekee? Henkilökohtaisena avustajan toimiminen perustuu siihen, että avustaja turvaa vammaisen ihmisen omat elämän valinnat vammasta tai sairaudesta huolimatta. Avustajana pääset auttamaan työnantajaa arjen askareissa, niin kotona kuin vapaa-ajallakin. Avustustehtävinä voi olla esim. kaupassa käymisessä avustaminen, sängystä ylös auttaminen, pyykinhuollossa avustaminen tai kirjastossa käyminen yhdessä avustettavan kanssa. Joskus työtehtäviin saattaa kuulua myös peseytymisessä tai hoidollisissa tehtävissä avustamista. Näistä mainitaan erikseen sijaistarpeessa.

Sinulla ei tarvitse olla tiettyä koulutusta tai kokemusta avustajan työstä. Kuitenkin aiempi kokemus avustajan työstä katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista. Voit olla opiskelija, eläkeläinen tai muuten vaan lisätyötä kaipaava työnhakija. Se mitä todella odotamme sinulta on oma-aloitteisuus, luotettavuus, joustavuus sekä aito auttamisen ilo.

Sijaispankkimme toimii seuraavalla tavalla. Kun saamme työnantajalta ilmoituksen, että työntekijä on estynyt tulemaan töihin, niin kontaktoimme työtehtävään soveltuvia sijaispankin hakijoita sijaistamismahdollisuudesta joko tekstiviestitse, soittamalla tai sähköpostilla. Huolehdithan, että hakemuksesi pysyy ajan tasalla eli, jos et ole enää käytettävissä tai muu oleellinen tieto muuttuu, niin päivitäthän sen hakemukseesi.

Sijaistamismahdollisuuksia on Seinäjoella, Ilmajoella, Lapualla, Isossakyrössä, Kuussoten, Järvi-Pohjanmaan, Kaksineuvoisen, Suupohjan sekä JIKin alueella. Huomioithan, että työnantajana toimii avustettava itse eli yksityinen henkilö. Etelä-Pohjanmaan henkilökohtaisen avun keskus neuvoo työsuhdeasioiden ja työnantajavelvoitteiden hoidossa, eikä toimi työnantajan roolissa.

Yhteystiedot

Henkilökohtaisen avun tuki- ja rekrytointi Meri Viita 044 4181 889 (tiedustelut arkisin klo 9-11 välillä) tai meri.viita@hyvaep.fi sekä Taija Kangas 046 920 9543 (tiedustelut arkisin klo 9-11 välillä) tai taija.kangas@hyvaep.fi

Jätä sijaishakemus

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan henkilökohtaisen avun keskus auttaa työnantajia rekrytoinneissa. Tutustu työnantajaan