Skip to main content
test
Lärarvikarier - Mariehamns stad

Är du intresserad av att jobba som lärarvikarie?

Som lärarvikarie så förväntas du framförallt kunna hantera, bemöta och samtala med eleverna med olika behov på ett bra och pedagogiskt sätt. På skolan kommer du främst bedriva undervisning där du följer ordinarie lärares lektionsplanering, men det kommer även finnas andra arbetsuppgifter, så som resurs i klassrum och på rast, samt följa med på friluftsdagar m.m. Vi ser gärna att du har ämneskunskaper, men det är inget krav. Viktigast är förmågan att leda en lektion på ett bra sätt.

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Strandnäs skola: maria.welin@edu.mariehamn.ax
Ytternäs skola: gun.karlsson@edu.mariehamn.ax
Övernäs skola: eva.s.johansson@edu.mariehamn.ax
Medis: camilla.bock@mariehamn.ax

Lär dig mer om oss

Mariehamns stad, Bildningssektorn

Inom Mariehamns stad arbetar drygt 800 personer inom många olika branscher. Våra största verksamhetsområden är äldreomsorg, barnomsorg och undervisning, men vi arbetar också med frågor som gäller t.ex. stadsplanering, trafik, räddningstjänst, kultur, idrott och fritid.

I staden arbetar vi för att ge bästa möjliga service till de som bor, jobbar och studerar här - och till andra som behöver våra tjänster. Ett viktigt mål är också att kontinuerligt utveckla förvaltning, service och miljö för att även i fortsättningen vara en attraktiv stad för våra invånare och besökare.


Adress: Stadshuset, Torggatan 17, 22101 Mariehamn

Rekommenderade jobb