Skip to main content
test

Nurmijärvi - positiivinen ilmiö

Tarjoamme lyhytaikaisia, 1-12 vuorokauden pituisia keikkatöitä, alan ammattilaisten lisäksi myös opiskelijoille sekä alasta kiinnostuneille

OPETTAJILLE, KOULUNKÄYNNIN OHJAAJILLE SEKÄ OPPILASOHJAAJILLE


Nurmijärvellä on 23 koulua, joista 15 on alakoulua, kaksi yhtenäiskoulua, kolme yläkoulua, yksi erityiskoulu ja yksi ruotsinkielinen koulu (vuosiluokat 1-6). Lisäksi kunnassa toimii Nurmijärven lukio, jolla on toimipisteet Kirkonkylässä ja Rajamäellä.

Avoimella hakemuksella voit ilmoittautua koulutuspalveluiden sijaisjärjestelmään. Kun olet täyttänyt avoimen hakemuksen, otamme Sinuun yhteyttä ja tarkennamme toiveitasi sekä sovimme mahdollisesta haastatteluajasta.

Sijaisilta odotamme taitoa mukautua erilaisiin työyhteisöihin, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn, hyviä ihmissuhdetaitoja sekä vähintään 18 vuoden ikää.

Lisätietoja saat rekrytoijalta p. 040 317 4798, koulutusrekry@nurmijarvi.fi

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu sijaiseksi koulutuspalveluihin! Odotamme hakemustasi!

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä.\nNurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta.\nKuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin.\nArvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö.\nOlemme savuton työpaikka.

Rekommenderade jobb