Aleksian keikkatyöhakemus ruoka- ja siivoustehtäviin - Nurmijärven kunta

Liikelaitos Aleksian keikkatyöhakemusNurmijärvi - positiivinen ilmiö

ALEKSIA TARJOAA

lyhytaikaisia sijaisuuksia alan ammattilaisille, opiskelijoille sekä alasta kiinnostuneille. Työtä on tarjolla sekä ruoka- että siivoustehtävissä.

Keikkatyöhakemuksella voit ilmoittautua Aleksian sijaiseksi, eli keikkalaiseksi. Tarjoamme sijaisuuksia lyhyistä, päivän pituisista keikoista pidempiinkin ajanjaksoihin. Työtä on tarjolla vaihtelevasti.

Aleksia huolehtii koulujen-, päiväkotien- ja hoiva- sekä henkilöstöravintoloiden ateriapalveluista. Toimipisteet eroavat toisistaan tehtäväsisällöiltään. Lisäksi huolehdimme koulujen, virastojen sekä toimistojen siivouksesta. Terveyskeskuksen siivous kuuluu myös osittain Aleksialle.

Alan työkokemus ja/tai koulutus katsotaan eduksi. Lisäksi arvostamme reipasta, hygieenistä työskentelytapaa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä oman työn organisointikykyä ja paineensietokykyä. Edellytämme hygieniapassia ja hyvää suomen kielen taitoa.

Lähetettyäsi hakemuksen, otamme sinuun yhteyttä ja tarkennamme toiveitasi sekä sovimme mahdollisesta haastatteluajasta.

Liikelaitos Aleksialla ei ole tarjolla kesätyöpaikkoja.

Lisätietoja saat rekrytoijalta, p. 040 317 2029 tai ruokarekry@nurmijarvi.fi.

Ota askel kohti Aleksiaa ja täytä hakemus!

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-4894
  • 4.12.2020 - 31.12.2022 23:59
  • NurmijärviUusimaa

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä. Nurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta. Kuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin. Arvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö. Olemme savuton työpaikka.

Rekommenderade jobb