Skip to main content
test

Ruoka- ja siivoustyöntekijä (keikkatyö)

Nurmijärvi - positiivinen ilmiö

Aleksia huolehtii koulujen, päiväkotien ja sekä henkilöstöravintoloiden ateriapalveluista ja koulujen, virastojen sekä toimistojen siivouksesta.

Tarvitsetko lisätienestejä, työkokemusta vai haluaisitko tehdä keikkatyötä jostain muusta syystä? Haemme lyhytaikaisiin, eri pituisiin sijaisuuksiin ruoka- ja siivousalasta kiinnostuneita henkilöitä. Voit olla alan ammattilainen, alasta kiinnostunut, alan opiskelija tai eläkeläinen.

RUOKA- JA SIIVOUSTYÖNTEKIJÄ, SIIVOOJA, RUOKAPALVELUTYÖNTEKIJÄ

Sijaisuuksia on tarjolla erilaisiin tehtäviin, kuten ruokapalvelutyöntekijä, siivooja sekä ruoka- ja siivoustyöntekijä eli ns. yhdistelmätyöntekijä. Työyksiköt vaihtelevat sen mukaan, millä alueella työtä on tarjolla. Voit vaikuttaa siihen, miltä kunnan alueelta vastaanotat työtä.

Ruokapalvelutyöntekijät huolehtivat ruoan kypsentämisestä, kuumentamisesta ja esille laitosta. Lisäksi he huolehtivat keittiö- ja varastotilojen järjestelystä ja puhtaanapidosta.

Siivoojat huolehtivat kohteen siivoustehtävistä, työhön liittyvistä kone- ja tarvikehankinnoista ja koneiden ja laitteiden toimintakunnosta.

Ruoka- ja siivoustyöntekijät eli yhdistelmätyöntekijät tekevät monipuolisesti sekä ruoka- että siivoustöitä koulukohteissa.

Arvostamme alan koulutusta tai työkokemusta, reipasta työskentelytapaa, asiakaspalveluhenkisyyttä, paineensietokykyä sekä oman työn organisointikykyä. Aleksiassa työskentelevillä sijaisilla tulee olla hygieniapassi ja riittävä suomen kielen taito. Lisätietoja saat HR-asiantuntijalta, p. 040 317 2029 tai ruokarekry@nurmijarvi.fi.

Kiinnostuitko? Ota askel kohti Aleksiaa ja lähetä hakemuksesi! Hakemuksen saatuamme otamme sinuun yhteyttä, tarkennamme toiveitasi sekä sovimme mahdollisesta haastatteluajasta.

Huomiothan, ettei Aleksialla ole tarjolla kesätyötä.

Olemme savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan
  • Nurmijärven kunta
  • Työpaikka
  • nur-4894
  • 1.1.2023 - 31.12.2024 23:59
  • UusimaaNurmijärviKunta

Lisätietoja

Nurmijärvi on elinvoimainen ja kehittyvä kunta, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä.\nNurmijärvi on yli 42 000 ihmisen kotikunta.\nKuntastrategiamme perustuu vastuulliseen johtamiseen ja taloudenpitoon, kunnan vetovoimaan ja kilpailukykyyn, aktiivisiin kuntalaisiin sekä hyvinvointia edistäviin palveluihin.\nArvojamme ovat vastuullisuus, avoimuus, toimintatapojen uudistaminen sekä yhteistyö.\nOlemme savuton työpaikka.


Osoite: Nurmijärvi, Nurmijärvi

Rekommenderade jobb