Skip to main content
test

Mariehamns stad söker nu dig som vill ingå i vår vikariepool inom barnomsorgen!

VÅR VERKSAMHET
På stadens 10 daghem finns det avdelningar både för stora och små barn. I varje barngrupp finns det 11-21 barn beroende på barnens ålder. Vi har även gruppfamiljedaghem för mindre barn med 8 barn i varje grupp. Våra kompetenta medarbetare bedriver utvecklande daghemsverksamhet innefattande omsorg, lek och lärande i en kreativ miljö för barn 1-6 år. Personaltätheten på våra daghem är god och trivseln hög.

Här kan du läsa mer om Mariehamns barnomsorg samt hitta information om samtliga daghem: https://www.mariehamn.ax/barn-och-utbildning/barnomsorg

DIN PROFIL
Vi söker dig som med kort varsel kan hoppa in och bidra till det viktiga arbete som utförs på våra daghem. Kanske studerar du och behöver ett extrajobb, kanske jobbar du idag deltid och vill öka din arbetstid. Oavsett skäl söker vi nu dig med flexibelt schema som har ett intresse för att arbeta med barn. Som person är du engagerad och trygg. Vi värdesätter om du har utbildning inom området, vill arbeta enligt daghemmens arbetsplan och värdegrund, är stresstålig och har en positiv inställning till jobbet.

ANSÖKAN
Lämna in en ansökan där du berättar om dig själv! Du kan när som helst gå in och uppdatera din profil. Vi kontaktar dig om vi har ett behov att erbjuda.

Denna annons riktas till dig som är intresserad av tillfälliga inhopp, behov av tex sommarjobbare annonseras separat. Observera att din vikarieansökan inte räknas som ansökan till Mariehamns stads övriga lediganslagna arbeten.

Lagen om kontroll av brottslig bakgrund förutsätter att personer som arbetar med barn ska uppvisa ett straffregisterutdrag som begärts för detta ändamål.

Välkommen med din intresseanmälan!

Kontaktuppgifter till respektive enhet:

Daghemsföreståndare Gun-Viol Lindeman, tel. 531 755,
gun-viol.lindeman(at)mariehamn.ax (gruppfamiljedaghem)

Daghemsföreståndare Christian Eriksson, tel. 531 273,
christian.eriksson(at)mariehamn.ax (Strandbacken)

Daghemsföreståndare Anette Henriksson, tel. 531 754,
anette.henriksson(at)mariehamn.ax (Skutan)

Daghemsföreståndare Christina Jansson, tel. 531 278,
christina.jansson(at)mariehamn.ax (Vinkelboda)

Daghemsföreståndare Birthe Stolt, Blåklockan tel. 531 771, Storstugan tel. 531 295, birthe.stolt(at)mariehamn.ax (Storstugan, Blåklockan)

Daghemsföreståndare Andreas Jansson, tel. 531 427,
andreas.jansson(at)mariehamn.ax (Neptunus, Skogskullen)

Daghemsföreståndare Sofia Olander, tel. 531 297,
sofia.olander(at)mariehamn.ax (Wäktars)

Daghemsföreståndare Tove Nordin, tel. 531 669
tove.nordin(at)mariehamn.ax (Nyängen)

Daghemsföreståndare Annica Heikkilä, tel. 531 691,
annica.heikkilä(at)mariehamn.ax (Ängsbacken)

Mer om arbetsgivaren

Kontaktinformation

Biträdande bildningschef Pamela Sjödahl, tel. 531 763, pamela.sjodahl(at)mariehamn.ax

Lär dig mer om oss

Mariehamns stad, Bildningssektorn, Barnomsorg

Inom Mariehamns stad arbetar drygt 800 personer inom många olika branscher. Våra största verksamhetsområden är äldreomsorg, barnomsorg och undervisning, men vi arbetar också med frågor som gäller t.ex. stadsplanering, trafik, räddningstjänst, kultur, idrott och fritid.

I staden arbetar vi för att ge bästa möjliga service till de som bor, jobbar och studerar här - och till andra som behöver våra tjänster. Ett viktigt mål är också att kontinuerligt utveckla förvaltning, service och miljö för att även i fortsättningen vara en attraktiv stad för våra invånare och besökare.


Adress: Elverksgatan 1, 22100 Mariehamn

Rekommenderade jobb