Skip to main content

Työnhakijalle

Työnhakijalle

Kuntarekry.fi on sivusto, jossa kuntaorganisaatiot ja hyvinvointialueet voivat ilmoittaa avoimista työpaikoistaan. Kuntaorganisaatioita ovat kunnat, kaupungit, erilaiset kuntayhtymät ja kuntaomisteiset yhtiöt.

Kuntarekry.fi -sivustolla voit selata avoimia työpaikkoja ja luomalla oman hakijaprofiilin tai kirjautumalla olemassa olevaan profiiliin voit jättää hakemuksia avoimiin työpaikkoihin ja sijaisuuksiin. Voit myös jättää keikkatyöhakemuksia ja avoimia hakemuksia sinua kiinnostaville työnantajille tai rajaamalla pelkän työssäkäyntialueen. Sivustolta löydät myös työnantajaesittelyt sekä mielenkiintoisia artikkeleja työelämästä ja työnhausta.

3 500 työpaikkaa jatkuvasti avoinna

350+ työnantajaa

4000+ sijaisuutta viikossa

Yli 6 miljoonaa kävijää vuodessa

Työnhakijan opas Kuntarekryn käyttöön

Kuntarekry ei ole työnantaja tai työntekijöiden välityspalvelu, vaan palvelu jota työnantajat käyttävät työpaikkojen ilmoittamiseen ja saapuneiden hakemusten käsittelyyn. Mikäli haluat tietää tarkemmin haussa olevasta työpaikasta, palkkauksesta tai haluat vaikka toimittaa verokorttisi keikkatyötä varten, ole aina yhteydessä kyseiseen työnantajaan.

Lataa suomenkielinen opas Lataa ruotsinkielinen opas

Töissä kuntaorganisaatioissa ja hyvinvointialueilla

Tyypillisimmät työehtosopimukset kunnissa, kaupungeissa ja hyvinvointialueilla ovat:

  • Kunta-alan yleinen virka- ja työehtosopimus, KVTES
  • Kunta-alan opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus, OVTES
  • Sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstön virka- ja työehtosopimus, SOTE-sopimus

Tutustu tarkemmin voimassa oleviin virka- ja työehtosopimuksiin Kunta- ja hyvinvointialuetyönantajien (KT) nettisivuilla, josta löydät tietoa mm. palkkauksesta, työajoista ja vuosilomista sekä palkkatilastot.