Skip to main content
test
Opetuspalveluiden sijaisuudet - Kangasalan kaupunki

Tule sijaiseksi Kangasalan kaupungin opetuspalveluihin

Haemme oma-aloitteisia, pedagogisesti taitavia ja hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot omaavia henkilöitä opettajien ja koulunkäynninohjaajien eri pituisiin sijaisuuksiin.

Kangasalla on 10 alakouluyksikköä, 1 yhtenäiskoulu, 2 yläkoulua ja lukio.

Sijaisuuksiin ei aina vaadita kelpoisuutta, vaan arvioimme sijaisen soveltuvuutta tapauskohtaisesti riippuen tehtävästä ja työsuhteen pituudesta. Lyhyempien sijaisuuksien kautta on hyvä mahdollisuus työllistyä myös pidempiin sijaisuuksiin.

Jos olet kiinnostunut tekemään sijaisuuksia kouluissamme, käy täyttämässä hakemus ja ilmoittaudu sijaisrekisteriin. Ilmoita hakemuksessasi millaisiin opettajan/koulunkäynninohjaajan sijaisuuksiin olet käytettävissä.

Jos et ole aikaisemmin kirjautunut Kuntarekryyn, ohjelma pyytää sinua ensin rekisteröitymään, jonka jälkeen pääset kirjautumaan ja täyttämään hakemuksen. Mikäli olet jo aiemmin luonut käyttäjätunnukset Kuntarekry-järjestelmään, käytä niitä kirjautumisessa. Älä luo uutta käyttäjätunnusta.

Lähetettyäsi hakemuksen vastuuhenkilömme käsittelevät hakemuksesi. Ensimmäisessä sijaisuudessasi sinut haastatellaan, tarkastetaan henkilöllisyys sekä työ- ja tutkintotodistukset. Yli 3 kuukauden pituisissa sijaisuuksissa on esitettävä myös rikostaustaote.

Sijaisuuksia täytettäessä käytämme sähköistä kutsupalvelua, jolloin voit saada työtarjouksen keikkakalenteriisi tai tekstiviestipalvelun avulla. Esimies tai muu rekrytoija voi tarjota sijaisuutta myös mm. puhelimitse. Hakijan on itse huolehdittava käytettävyytensä päivittämisestä rekisteriin. Yhteys- ja käytettävyystietojen ajan tasalla pitäminen on edellytys sijaisuuksien tarjoamiselle.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Minna-Leena Aalto, minna-leena.aalto@kangasala.fi tai Timo Santamäki, timo.santamaki@kangasala.fi

Lisätietoja

Kangasalan kaupunki, Sivistyskeskus, Opetuspalvelut

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.


Osoite: Kunnantie 1, 36200 Kangasala
Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka Kangasalan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Kangasalan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta Kangasalan kaupunki - Hyvän mielen työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat