Skip to main content
test
Ammatillisen opettajan sijaisuudet Tredussa - Tampereen kaupunki

Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on Suomen toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredussa opiskelee vuosittain noin 17 000 nuorta tai aikuista. Henkilöstöä on noin tuhat. Tredu palvelee yrityksiä henkilöstön osaamisen kehittämisessä. Tredu tarjoaa yrityksille mm. täydennyskoulutusta, osaavia työntekijöitä ja opiskelijoita oppisopimuksella ja koulutussopimuksella. Ammatilliseen koulutukseen hakeudutaan sekä jatkuvan haun, että yhteishaun kautta.

Tredu toimii kahdeksan kunnan alueella Pirkanmaalla 14 toimipisteessä Tampereella, Ylöjärvellä, Nokialla, Kangasalla, Lempäälässä, Orivedellä, Virroilla ja Pirkkalassa.

Meillä on tarjolla eri pituisia sijaisuuksia ammatillisten opettajien tehtäviin.
Opetusaloina Tredussa on tarjolla:
- Auto, kuljetus ja lentokone
- Hoito, kasvatus ja ohjaus
- Hyvinvointi, terveys ja kauneus
- Kädentaidot
- Liiketoiminta, johtaminen ja yrittäjyys
- Matkailu, ruoka ja tarjoilu
- Media ja viestintä
- Metsä, luonto ja puutarha
- Rakentaminen ja puu
- Sisustus, kone ja metalli
- Tekniikka ja IT
- Turvallisuus, kiinteistönhuolto ja puhdistus
- Yhteiset aineet

Kelpoisuusvaatimuksena opetustoimen henkilöstön asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla pedagogisia suoritettuna, vaan sijaiseksi otamme myös henkilöitä joilla on rautainen ammattitaito ja kiinnostus nuorten opettamiseen. Tarkistamme lasten kanssa työskentelevien rikostaustaotteen ennen työsuhteen alkua, myös lyhyissä sijaisuuksissa.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, jämäkkäää otetta ja rohkeutta kokeilla uutta.

Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Jätähän hakemuksesi Hae työpaikkaa- painikkeesta. Saat hakemuksen lähettämisen jälkeen Monetran rekrytoinnista viestin, joka sisältää linkin ajanvarauskalenteriin, jotta voit varata haastatteluajan. Hyväksymme haastattelun perusteella sijaiset Tampereen kaupungille. Hyväksymme haastattelun perusteella sijaiset Tampereen kaupungille.

Mikäli olet kiinnostunut Tampereen kaupungin muista sijaisuuksista, riittää että jätät hakemuksesi johonkin Tampereen kaupungin keikkatyöilmoitukseen ja varaat vain yhden haastatteluajan.

Toivomme, että tallennat mahdolliset tutkintotodistukset hakemuksellesi.

Lisätietoja hakemuksen jättämisestä voit kysyä Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi tai puh. 040 806 3184

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/sijaisrekrytointi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Tredu Ammatillinen koulutus
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat