Skip to main content
test
Ateria- ja puhtauspalveluiden keikkatyö - Borgå stad

Liikelaitos Porvoon ateria- ja puhtauspalvelut tuottaa kiinteistönhoito-, siivous- ja ateriapalveluja Porvoon kaupungin eri toimialoille. Ateria- ja puhtauspalvelut työllistävät n. 300 kiinteistö-, siivous- ja ateriapalvelun ammattilaista.

Haemme ateriapalvelun ammattilaisia sekä tilahuoltajia hoitamaan määräaikaisesti ateriapalvelu-, astiahuolto-, keittiö- ja siivoustehtäviä palvelukohteisiimme vakituisen työntekijän sijaiseksi.

Yleisimpiä keittiötöitä on koulujen ja päiväkotien ateria- ja astiahuollon hoitaminen ja tilojen siivoaminen sekä toimistojen ylläpitosiivous. Työajat vaihtelevat arkipäivistä viikonloppuun, aamuvuorosta iltavuoroon klo 06.00 - 20.00 välillä.

Odotamme sinulta hyvää asennetta, reippautta, oma-aloitteisuutta ja vastuullisuutta. Olet järjestelmällinen ja työnjälkesi on huolellista. Arvostamme asiakaspalvelutaitoja ja yhteistyökykyä.

Toivomme hakijalta siivous- tai keittiöalan koulutusta tai työkokemusta vastaavista tehtävistä, soveltuvuutta kyseisiin työtehtäviin ja suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista. Ruokapalvelutehtävissä vaaditaan hygieniapassi.

Palkkaus KVTES:n mukainen. Työaika vaihtelee 20-38,75 h/viikko.

Kiinnostuitko? Ilmoita kiinnostuksesi ateria- ja puhtauspalveluiden keikkatöihin täyttämällä hakemuksesi Hae työpaikkaa -linkin kautta. Kerro hakemuksessasi millaisista työtehtävistä olet kiinnostunut.

Olemme yhteydessä ja haastattelemme uusia keikkalaisia tarpeen mukaan.

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/ateria-ja-puhtauspalvelut/
http://www.porvoo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa toimisto- ja henkilösihteeri Hanna Simula hanna.simula@porvoo.fi ja palvelupäällikkö Marianne Seppänen marianne.seppanen@porvoo.fi

Lisätietoja

Liikelaitos Porvoon ateria- ja puhtauspalvelut

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus.

Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle.

Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Rökfri arbetsplats

Rekommenderade jobb