Skip to main content

Kauniaisten kaupunki on Kuntarekryn uusi asiakas

3.3.2022 09:21

Kauniaisten kaupunki on Kuntarekryn uusi asiakas

Kuntarekry.fi-sivustolta löytyvät nyt myös Kauniaisten kaupungin avoimet työpaikat. Kauniainen on aloittanut Kuntarekryn käytön vuoden 2022 alussa. Tutustutaan hieman kaupunkiin työnantajana sekä sen tarjoamiin työmahdollisuuksiin.

Kauniainen on vajaan 800 työntekijän kaupunki pääkaupunkiseudulla. Kaupunki sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kaupungissa vallitsee mukava pikkukaupungin ilmapiiri. Fiksun toiminnan Grani on kaupungin strategiassa usein esiin tuleva lause, ja sitä todennetaan arkeen päivittäin.

”Meillä on neljä toimialaa: sivistystoimi, sosiaali- ja terveystoimi, yhdyskuntatoimi ja yleishallinto. Näistä sivistystoimi on selkeästi suurin ja meillä on avoinna erityisesti opetusalan tehtäviä sekä varhaiskasvatuksen tehtäviä. Myös sosiaali- ja terveystoimen ammattilaisia haetaan usein”, kerrotaan Kauniaisten kaupungista.

Kauniaisten kaupungilla on tarjolla mielenkiintoisia työtehtäviä, hyvät työsuhde-edut ja mukava ilmapiiri. Kaikkiin tehtäviin perehdytetään ja yhteistyötä tehdään yli toimialarajojen. Tällä hetkellä kaupungilla on avoinna kymmeniä työpaikkoja. Käy tutustumassa avoimiin työpaikkoihin alta ja hae mukaan!

Kauniaisten kaupungin työpaikat

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista