Skip to main content

Vetelin kunta on uusi Kuntarekryn asiakas

26.2.2020 10:35

Vetelin kunta on uusi Kuntarekryn asiakas

Nyt Kuntarekry.fi-sivustolta löytyvät myös keskipohjanmaalaisen Vetelin kunnan avoimet työpaikat. Vetelin kunta on aloittanut Kuntarekryn asiakkaana vuoden alussa. Jututimme hallintosihteeri Antti Tattaria Kuntarekryn käyttöönotosta.

Kuntarekryn loistava asiakastuki

Antti Tattari kertoo, että Vetelin kunnassa päätettiin ottaa Kuntarekry käyttöön, koska Kuntarekryn tunnettuus ja käyttölaajuus ovat Suomessa hyviä.

–Halusimme lisätä sähköisiä palveluitamme, helpottaa rekrytointiprosesseja, laajentaa hakujamme ja lisätä näkyvyyttämme, jatkaa Antti Tattari.

Vetelin kunnassa on ensimmäisten julkaisujen joukossa kesätyöhaku. Ensimmäisen käyttökokemuksen jälkeen järjestelmän käytettävyydestä jäi positiivinen mieli.

–Opimme monia asioita ensimmäisiä julkaisuja tehdessä ja asiakastuki palvelee loistavasti, iloitsee Tattari.

Sujuva käyttöönottoprosessi

Kun järjestelmän käytöstä on enemmän käyttökokemusta, Vetelin kunnassa pystytään hyödyntämään järjestelmän tarjoamia toiminnallisuuksia paremmin. Myös julkaisut kehittyvät käytön mukana.

–Käyttöönottoprosessi oli sujuva ja eteni myönteisessä hengessä. Sopimusasiat järjestyivät hienosti. Järjestämme ehkä vielä koulutuksen sijaisrekisterin käytöstä. Alueellamme on pulaa erityisesti ruokahuollon sijaisista, Tattari päättää haastattelun.

Kuntarekryn käyttö laajenee Pohjanmaalla

Kuntarekryn käyttö laajenee Pohjanmaalla entisestään, sillä Vetelin kunnan lisäksi myös Rannikko-Pohjanmaan sosiaali- ja perusterveydenhuollon kuntayhtymä on aloittanut Kuntarekryn asiakkaana. Ensimmäiset työpaikkailmoitukset on jo julkaistu. Organisaatioon haetaan muistihoitajaa ja väliaikaista johtajaa.

Katso Vetelin kunnan avoimet työpaikat

Katso Rannikko-Pohjanmaan sosiaali- ja perusterveydenhuollon kuntayhtymän avoimet työpaikat

Lisää tästä aiheesta

Lue lisää aiheista