2M-IT Oy

2M-IT on Suomen suurin sosiaali- ja terveydenhuollon ICT-palveluja tuottava julkisomisteinen, voittoa tavoittelematon yhtiö. Innovatiiviset ja laadukkaat ratkaisumme helpottavat sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten jokapäiväistä työtä 14 maakunnan ja 15 sairaanhoitopiirin alueella. Tarjoamme palveluja omistajillemme, eli kunnille ja kuntayhtymille, jotka ovat Suomessa toimivia sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisia.

Tuotamme ICT-palveluja kaikessa laajuudessaan päätelaitteista, tietoliikenteestä, konesaleista, sovelluksista ja järjestelmistä aina kehittämiseen liittyviin palveluihin, kuten projektinhallintaan ja tuotekehitykseen. Kehitämme tulevaisuuden palveluja kansalaisten ja ammattilaisten käyttöön huomioiden maakuntien muuttuvat tarpeet.

Olemme kokonaisvaltainen palveluintegraattori, joka parantaa asiakasorganisaatioiden kilpailukykyä ja terveydenhuollon luotettavuutta. Yhdistämme asiakkaat, palveluntuottajat ja kokonaisvaltaiset tietotekniikkaratkaisut.

Suurimmat omistajamme ovat VSSHP, SATSHP, EKSOTE, Kymsote, KSSHP, PHHYKY, VSHP sekä Porin kaupunki. Henkilökuntamme koostuu noin 500 ICT-ammattilaisesta, jotka hallitsevat tietotekniikan ja sovellusten lisäksi sosiaali- ja terveydenhuoltoalaa.

Työpaikat
2M-IT 8

Näytä kaikki