Skip to main content
2M-IT 2M-IT 2M-IT 2M-IT 2M-IT 2M-IT

2M-IT Oy

2M-IT on Suomen suurin sosiaali- ja terveydenhuollon tietoteknisiä palveluja tuottava julkisomisteinen yhtiö. Kumppaniemme kanssa tekemämme työ turvaa huomisen hyvinvoinnin ja mahdollistaa toimialan kehityksen. Rakennamme huomisen hyvinvoinnin turvaavia ratkaisuja, joilla saadaan aikaan mitattavia tuloksia. Huolehdimme, että terveyttä ja hyvinvointia riittää kaikkina elämisen hetkinä. Siksi luomme palveluja hyvinvoivan ihmisen hyväksi.

Tuotamme ICT-palveluja kaikessa laajuudessaan päätelaitteista, tietoliikenteestä, konesaleista, sovelluksista ja järjestelmistä aina kehittämiseen liittyviin palveluihin, kuten projektinhallintaan ja tuotekehitykseen. Kehitämme tulevaisuuden palveluja kansalaisten ja ammattilaisten käyttöön huomioiden maakuntien muuttuvat tarpeet. Luomme terveitä ja kestäviä ratkaisuja asiakaslähtöisesti – helpottaaksemme sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisten arkea. Painopistealueitamme ovat sähköiset palvelut ja potilasasiakkaan osallistaminen, sosiaalitoimen ICT-kehityksen tukeminen sekä palveluntuottajien integroitujen ja alueellisten toimintamallien tukeminen uuden sukupolven tietojärjestelmäkokonaisuuksissa. Lisäksi tuemme asiakkaitamme toiminnan- ja tuotannonohjauksessa sekä tiedolla johtamisessa.

Suurimmat omistajamme ovat Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun kaupunki, Satakunnan sairaanhoitopiiri, Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, Keski-Suomen sairaanhoitopiiri, Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymä, Vaasan sairaanhoitopiiri sekä Porin kaupunki.

Asiantuntijaorganisaatiomme vahvin lenkki ovat ihmiset. Yhteisöllinen ja rento osaamisen ilmapiiri siivittävät meillä vaativaa asiantuntijatyötä tekevät ammattilaisemme kasvamaan entisestään ja löytämään parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Yhdessä olemme enemmän ja parempia.

Yrityksessämme työskentelee noin 700 terveydenhuollon ja ict-alan ammattilaista ja lisää osaajia haetaan aina tilanteen sekä tarpeen mukaan. Tule työskentelemään moniammatilliseen työyhteisöömme ja luomaan kanssamme Suomeen huomisen hyvinvointia.

Avoimet hakemukset
2M-IT 3

Työpaikat
2M-IT 5

Näytä kaikki