Työnantaja Huittisten kaupunki, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content
Huittisten kaupunki Huittisten kaupunki Huittisten kaupunki

Huittisten kaupunki

Huittinen on elinvoimainen maaseutukaupunki Lounais-Suomen paraatipaikalla, Satakunnassa. Kaupungissa arki on sujuvaa ja asuinympäristö ihmisläheinen. Vajaan 10 000 asukkaan kaupunki tarjoaa kaikki päivittäisessä elämässä tarvittavat palvelut lähes kävelymatkan päässä toisistaan eikä pysäköinti aiheuta ylimääräisiä kustannuksia.
Lapsiperheille ympäristö on turvallinen ja harrastuspaikat lähellä. Huittisissa asuminen on edullista verrattuna suurin kasvukeskittymiin.

Sijainniltaan Huittinen on erinomainen paikka asua ja elää. Sijaintimme 12- ja 2 -teiden risteyksestä tarjoaa helpon saavutettavuuden. Vain tunnin automatkan päässä on Turku, Rauma, Pori ja Tampere ja pääkaupunkiseudulle on vain pari tuntia. Huittinen on kokoaan isomin, sillä vilkkaan keskustan palvelut houkuttavat asioimaan myös naapurikunnista ja puolen tunnin säteellä asuukin 65 000 ihmistä.

Saarioinen, Kivikylän Kotipalvaamo ja Korpela ovat monelle tuttuja tuotemerkkejä ja elintarvikkeiden jalostus onkin suurin toimiala. Huittisissa myös maatalous on pitkälle erikoistunutta ja alkutuotanto merkittävää. Lisäksi kaupungissa toimii merkittäviä kone- ja rakennusalan yrityksiä sekä lukuisa joukko muita pienteollisuusyrityksiä. Kaupunki tunnetaan myös vilkkaana logistiikan ja autokaupan keskuksena.

Kaupungissa on hyvät koulutusmahdollisuudet varhaiskasvatuksesta aikuisikään. Uusi Lauttakylän alakoulu aloittaa toimintansa keväällä 2024 ja sen lisäksi löytyy kolme kyläkoulua. Lauttakylän lukio on Satakunnan parhaita ja tekee kansainvälistä yhteistyötä. Huittista löytyvät Saskyn ja Sataedun toimipisteet sekä SAMK:n kampus.

Kulttuuritarjonta on korkeatasoista ja monipuolista ja siitä voi nauttia esim. yli 400-paikkaisessa Risto Ryti -salissa.

Harrastumahdollisuuksia on monipuolisesti ja isoihin kaupunkeihin verrattuna hintataso on edullinen. Aktiiviset seurat liikuttavat asukkaita eri lajeissa vauvasta vaariin. Musiikkiopisto tarjoaa opetusta musiikin perustutkintoon saakka. Sataopisto tarjoaa jopa satoja eri kursseja sekä taiteen perustutkintoon tähtäävän tutkinnon.

Arki Huittisissa on sujuvaa ja kaikki palvelut keskustan tuntumassa. Katso vaikka täältä! Tervetuloa töihin Huittisiin!

Työpaikat
Huittisten kaupunki 10

Näytä kaikki