Skip to main content
Huittisten kaupunki Huittisten kaupunki

Huittisten kaupunki

Huittisten kaupungin asuinympäristö on ihmisläheinen. Noin 10 200 asukkaan kaupunki tarjoaa kaikki päivittäisessä elämässä tarvittavat palvelut lähes kävelymatkan päässä toisistaan eikä pysäköinti aiheuta ylimääräisiä kustannuksia.
Lasten asuinympäristö on turvallinen ja puhdas ja korkeatasoisen asumistason voi saavuttaa ilman miljoonaluokan asuntolainoja.

Huittisten keskustaajama Lauttakylä on talousalueensa ja työssäkäyntialueensa kaupallinen ja liikenteellinen keskus lukuisten erikoisliikkeitten ja markettien ansiosta.

Elintarvikkeiden jatkojalostus on työllistävin toimiala. Huittisten maatalous on pitkälle erikoistunutta. Lisäksi kaupungissa toimii merkittäviä kone-, rakennus- ja laukkualan yrityksiä sekä lukuisa joukko muita pienteollisuusyrityksiä.

Kaupunki tunnetaan myös vilkkaana henkilö- ja tavaraliikenteen sekä autokaupan keskuksena. Opiskelukaupunki tarjoaa myös poikkeuksellisen laajat koulutusmahdollisuudet. Koulutus onkin eräs merkittävimmistä painopistealueista kaupungin kehittämisessä.

Kulttuuritarjonta on korkeatasoista ja monipuolista ja siitä voi nauttia esim. yli 400-paikkaisessa Risto Ryti -salissa. Runsaat sisäliikuntatilat mahdollistavat myös useimpien palloilulajien harrastamisen.

Huittisten kaupunki sijaitsee Länsi-Suomen läänissä Satakunnan maakunnassa. Kaupunki kuuluu Porin seutukuntaan.

Liikenteellisesti Huittinen sijaitsee Turun, Tampereen ja Porin kaupunkien muodostaman kolmion keskellä. Välittömästi Huittisten keskustan tuntumassa risteävät Helsinki-Pori -valtatie ja Tampere-Huittinen-Rauma -valtatie sekä Tampere-Turku -kantatie. Sijaintinsa vuoksi Huittinen on erittäin vilkas linja-autoliikenteen risteämispaikka. Linja-autojen pikavuorot kuljettavat yli 2000 matkustajaa päivittäin Huittisten kautta moniin eri suuntiin.

Työpaikat
Huittisten kaupunki 11

Näytä kaikki