Työnantaja Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä, rekrytointi ja avoimet työpaikat - Kuntarekry Skip to main content

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä on menestyvän toimialueen vetovoimainen vaikuttaja. Koulutuskuntayhtymän tehtävänä on nuorten ja aikuisten elinikäisen oppimisen edistäminen sekä työyhteisöjen kehittäminen.

Vuoden 2018 alusta koulutuskuntayhtymän oppilaitokset Amisto, Porvoon ammattiopisto, ja aikuiskoulutuskeskus Edupoli yhdistyivät yhdeksi sekä nuoria että aikuisia palvelevaksi oppilaitokseksi, joka tunnetaan nimellä Edupoli. Edupoli tarjoaa myös oppisopimuskoulutusta.

Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymällä on 1.12.2018 alkaen viisi jäsenkuntaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Porvoo ja Sipoo.

Koulutuskuntayhtymä viestii suoraan jäsenkunnilleen, joille lähetetään mm. kokousten esityslistat ja taloussuunnitelmat lausuntoja varten. Viestinnällisesti koulutuskuntayhtymä pysyttelee asiakastyötä tekevän Edupolin taustalla ja toimii ensisijaisesti hallinnollisena yksikkönä. Koulutuskuntayhtymän tiedottamista johtaa yhtymähallitus, joka hyväksyy yleiset ohjeet koulutuskuntayhtymän tiedottamisen periaatteista. Koulutuskuntayhtymän johtaja vastaa koulutuskuntayhtymän yleisistä tiedotustehtävistä.

Vuoden 2019 alusta koulutuskuntayhtymän toiminta siirtyy uudelle osakeyhtiölle, joka yhdistää Itä-Uudenman koulutuskuntayhtymän, Edupolin ja Point Collegen toiminnot. Uuden koulutuksen järjestäjän nimi on EdupoliPointCollege Oy, markkinointinimenä Careeria. Yhdistymisestä tiedotetaan Careerian verkkosivuilla www.careeria.fi

Työpaikat
Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä 0

Näytä kaikki
No org results text

Ei tuloksia

Työnantajalla ei ole tällä hetkellä työpaikkailmoituksia julkaistuna.