Skip to main content

Jokioisten kunta

Etsimme innokasta, käytännön työhön osallistuvaa

kunnanjohtajaa

luotsaamaan Jokioista yhdessä luottamushenkilöiden ja henkilöstön kanssa.

Työssäsi johdat organisaatiotamme kunnan strategian osoittamaan suuntaan, rakennat hedelmällistä yhteistyötä niin kunnan sisällä kuin ulkoistenkin yhteistyökumppaneiden kanssa. Huolehdit Jokioisten eduista seudullisesti, maakunnallisesti ja valtakunnallisella tasolla.

Olet aidosti ja pitkäjänteisesti kiinnostunut Jokioisten kunnasta. Koet sydämen asiaksi onnelliset kuntalaiset ja kunnan myönteisen tulevaisuuden. Olet yhteistyökykyinen sillanrakentaja sekä määrätietoinen johtaja ja tiedät, miten työyhteisö toimii parhaiten. Monissa verkostoissa toimiminen vaatii hyviä organisointitaitoja ja paineensietokykyä. Omaat myös sujuvat suomen kielen kirjalliset ja suulliset viestintätaidot ja pystyt kiteyttämään olennaisen eri tilanteissa ja kanavissa.

Toivomme, että olet ihmisläheinen ja aidosti läsnä. Haluat toimia kuntalaisten parissa. Omaat harkintakykyä ja maalaisjärkeä, mutta osaat samalla katsoa tulevaisuuteen. Asuminen Jokioisilla tuntuu Sinusta hyvältä vaihtoehdolta.

Tarjoamme antoisan ja monipuolisen tehtävän. Työkavereiksi saat joukon sitoutuneita pitkän linjan ammattilaisia, joiden kanssa pystyt viemään kuntaa eteenpäin.

Keskeinen ja tärkeä vastuualueesi on kunnan elinkeinoelämän, elinvoiman ja jokioislaisten hyvinvoinnin edistäminen. Johdat kunnan toimintaa, hallintoa ja taloutta kunnanhallituksen alaisena. Osallistut myös kunnan pr-työhön ja markkinointiin.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Arvostamme kuntakonsernin, julkishallinnon ja julkistalouden tuntemusta sekä riittävää käytännön kokemusta vaativista johtamistehtävistä. Odotamme myös elinkeinoelämän tuntemusta sekä perehtyneisyyttä ja osaamista elinkeinoelämän edistämisessä.

Virka täytetään toistaiseksi 1.4.2021 alkaen. Kunnanjohtaja työskentelee kokonaistyöajalla ja kokonaispalkalla. Virkaan valitun kanssa tehdään johtajasopimus. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Virkasuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Hakemukset ansioluetteloineen (ei todistusjäljennöksiä) pyydämme toimittamaan osoitteella Jokioisten kunta, kunnanhallitus, Keskuskatu 29 A, 31600 JOKIOINEN tai sähköpostilla jokioisten.kunta(at)jokioinen.fi 23.10.2020 klo 15.00 mennessä. Opinto- ja työtodistukset pyydetään haastatteluun kutsuttavilta. Hakemuksia ei palauteta ja ne ovat julkisia julkisten tietojen osalta. Jokioinen on savuton kunta.

Toivottavasti kiinnostuit. Tule tekemään Jokioisista Suomen paras kunta!

Tutustu meihin osoitteessa www.jokioinen.fi tai soita.

Lisätietoja antavat ja virkaa koskeviin tiedusteluihin vastaavat: valtuuston puheenjohtaja Jorma Hacklin, 0500 592 240, jorma.hacklin(at)jokioinen.fi, kunnanhallituksen I varapuheenjohtaja Jyrki Kanerva, 0500 485 404, jyrki.kanerva(at)jokioinen.fi tai vs. kunnanjohtaja Mika T. Rantala, 050 592 5858, mika.rantala(at)jokioinen.fi.

Työpaikat
Jokioisten kunta 0

Näytä kaikki
No org results text

Ei tuloksia

Työnantajalla ei ole tällä hetkellä työpaikkailmoituksia julkaistuna.