Kainuun liitto Kainuun liitto

Edistämme Kainuun hyvinvointia

Kainuun liitto on maakunnan aluekehittäjä ja merkittävin edunajaja. Keskeinen tehtävämme on edistää asukkaiden hyvinvointia ja kestävää kehitystä Kainuussa.

Aluekehitysviranomaisena johdamme maakuntasuunnitelman ja -ohjelman tekemistä ja toteuttamista. Hoidamme myös EU-ohjelmien suunnittelu- ja toimeenpanotehtäviä. Maakunnan suunnitteluviranomaisena teemme maakuntakaavan. Työmme on maakunnallista, kansallista ja kansainvälistä.

Kainuun liitolla on kahdeksan omistajakuntaa: Hyrynsalmi, Kajaani, Kuhmo, Paltamo, Puolanka, Ristijärvi, Sotkamo ja Suomussalmi.

Löydät meidät Kajaanin keskustasta hyvien liikenneyhteyksien ääreltä. Noin 30 asiantuntijan työyhteisömme työskentelee kolmella vastuualueella: elinkeino- ja aluekehitys, alueidenkäyttö ja hallintopalvelut. Meillä on erinomaiset työsuhde-edut, mm. ePassi, joustava työaika ja hyvät työterveyshuollon palvelut.

Turvallisessa ja toimeliaassa Kainuussa voit asua ja tehdä töitä keskellä kaupunkia luonnon, palvelujen ja harrastusten äärellä. Täältä löytyy tilaa olla ja tehdä. Tule sinäkin ja ota Kainuu omaksesi!

Työpaikat
Kainuun liitto 0

Näytä kaikki
No org results text

Ei tuloksia

Työnantajalla ei ole tällä hetkellä työpaikkailmoituksia julkaistuna.